Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan LYKKE LI - I FOLLOW RIVERS (THE MGICIAN REMIX)

Știri

eminem

Eminem și-a deschis restaurant cu nume inspirat din propriile versuri. Fanii au fost uimiți când chiar artistul i-a servit

Eminem își extinde portofoliul de afaceri. Rapperul și-a deschis un restaurant în Detroit, pe care l-a "botezat" "Mom's Spaghetti" ("Spaghetele mamei"), nume inspirat de versurile uneia dintre cele mai cunoscute piese ale sale, "Lose Yourself".

Cardi B

Cardi B a ținut oamenii la distanță cu ținuta ei. Jacheta plină de țepi a transformat-o în atracția serii la Paris Fahion Week

Cardi B a creat rumoare în Paris! Rapperița bifează la Paris Fashion Week primele apriții după ce a devenit mamă pentru a doua oară și s-a asigurat că nu vor fi prea curând uitate.

Jason Momoa

Jason Momoa, reacție neașteptată după ce a fost la premiera ”No Time To Die” alături de copii săi: ”Billie Eilish, i-ai făcut fericiți!

Jason Momoa a fost prezent la premiera ”No Time To Die” alături de copiii săi, iar actorul legendar s-a arătat entuziasmat de reprezentația cântăreței Billie Eilish, care i-a bucurat foarte mult pe micuții săi.

shakira

Shakira, atacată de mistreți într-un parc din Barcelona. Animalele i-au smuls geanta în care avea telefonul mobil

Shakira a avut parte de o experiență neplăcută zilele astea, în timpul unei plimbări printr-un parc din Barcelona alături de fiul ei cel mare, Milan, de opt ani. Cei doi au fost atacați de porci mistreți. Animalele i-au smuls geanta cântăreței, în care avea și telefonul mobil.

britney spears (2)

Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, nu mai este tutorele legal al cântăreţei

Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, nu mai este tutorele legal al cântăreţei, a decis miercuri un tribunal din Los Angeles, transmite Agerpres.

Phil Collins

Phil Collins, din ce în ce mai fragil. Artistul e transportat cu un scaun cu rotile la concerte și cântă stând jos

Phil Collins și trupa Genesis sunt în plin turneu de adio. Dacă înainte de a porni la drum cu trupa, Collins a spus că nu va mai cânta la tobe pentru că mâna stângă nu-i mai permite să țină bețele, iată că la concerte acesta este nevoit să cânte stând pe scaun. Starea lui de sănătate este una fragilă, așa că pentru a nu obosi, artistul este transportat cu un scaun cu rotile.

Loredana Groza

Loredana Groza, o nouă apariție inedită la 51 de ani. Artista a îmbrăcat o bluză cu un decolteu imposibil de ignorat

Loredana Groza a trecut prin momente delicate zilele trecute, când i s-a făcut rău și a ajuns pe patul de spital, însă artista și-a revenit spectaculos și continuă să fie o apariție de invidiat.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!