Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan LYKKE LI - I FOLLOW RIVERS (THE MGICIAN REMIX)

Știri

Cardi B la expoziția de modă

Cardi B, apariție inedită la câteva săptămâni după ce a născut. Accesoriul extravagant, din pene, cu care a atras atenția

Cardi B a impresionat cu ținuta extravaganta purtată la expoziția de modă Thierry Mugler: Couturissime în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, la doar câteva săptămâni după ce a adus pe lumea al doilea copil.

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, fabuloasă într-o rochie albă, cu spatele gol. Fanii au reacționat imediat: ”Așa trebuia să te îmbraci la nunta ta!”

Cleopatra Stratan are aproape 19 ani, este căsătorită de câteva săptămâni și nu ratează nicio ocazie pentru a-și impresiona fanii, întrucât adoră să încerce ținute care mai de care mai extravagante.

Celine Dion

Celine Dion lucrează la un documentar despre viața și cariera ei: "Voi arăta o parte din mine pe care nu am dezvăluit-o niciodată"

Un documentar oficial despre Celine Dion, în care se va implica și reputata artistă, este în cărți, iar munca la el va începe curând. Este un proiect drag sufletului solistei canadiene, care a promis că va arăta o parte a vieții ei nedezvăluită până acum.

delia

Delia, campioana schimbărilor de look. Noua coafură i-a adus numai laude: "Wow, cât de bine îți stă"

Delia pare mereu gata să se reinventeze. Este una dintre cele mai în pas cu moda vedete de la noi, investește sume impresionante în garderoba ei și are mereu apariții proaspete și îndelung comentate. Și la nivelul podoabei capilare, solista a schimbat de nenumărate ori: multicolor, verde, blond sau în două culori, părul Deliei "a văzut" multe.

Smaranda Știrbu

Smaranda Știrbu, apariție controversată pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat iubita lui Selly

alina eremia

Ce face Alina Eremia după ce a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus. Celebra cântăreață și-a surprins total fanii

Alina Eremia a dezvăluit ieri, în cadrul unei postări făcute pe rețelele sociale, că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Acum, însă, ea s-a filmat în timpul unui antrenament, arătându-le astfel fanilor că se simte foarte bine.

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly, izbucnire nervoasă în timpul unui concert. A lovit un bărbat care a pătruns pe scenă

Machine Gun Kelly a avut o izbucnire nervoasă în timpul unui concert susținut în Louisville, Statele Unite ale Americii, după ce mulțimea a început să-l huduie și să urce pe scenă.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!