Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

Știri

(FILE) Rihanna's Charity Donates $5 Million for Global Coronavirus COVID-19 Pandemic Relief

Imagini unice cu Rihanna la 14 ani: Pe atunci era doar Robyn. Am știut că va ajunge numărul 1 în orice va face

Rihanna nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este superstar, este o antreprenoare de succes și are în conturi o avere de 1 miliard de dolari. Însă puțină lume o cunoaște pe Robyn, numele real al artistei, așa cum era în adolescență. Cu ani înainte de a deveni faimoasă, Rihanna era doar o puștoaică de 14 ani care-și demonstra creativitatea în țara sa natală.

andreea banica

Andreea Bănică, într-o rochie mai scurtă decât sacoul care a acoperit-o. Solista de 43 de ani și-a lăsat la vedere picioarele bronzate

Andreea Bănică este una dintre cele mai active vedete când vine vorba de activitatea în mediul online. Numai pe Instagram a strâns aproape 850.000 de oameni care o plac și îi apreciază pozele, indiferent că sunt din vacanță, de pe scenă, alături de familie sau de la evenimente mondene. Recent, solista de 43 de ani i-a impresionat pe admiratori cu o ținută care i-a pus în valoare picioarele și decolteul.

karmen

Karmen, atitudine senzuală, rochie scurtă și decoltată. Fanii au fost impresionați: "Am crezut că este o poză cu Beyonce"

Karmen se bucură de tinerețe și de atuurile cu care a fost înzestrată de Mama Natură pentru a face furori pe oriunde merge. Deși nu postează foarte des pe Instagram, solista știe să atragă comentarii plăcute din partea admiratorilor ei.

Katy Perry

Katy Perry, într-o rochie din latex, la brațul lui Orlando Bloom. Cântăreața e într-o formă de invidiat la un an de când a devenit mamă

Katy Perry s-a numărat printre vedetele de la Hollywood care au luat parte la gala de deschidere a Academy Museum of Motion Pictures din Los Angeles, California, SUA și a impresionat cu o schimbare de look...temporară.

Inna

Inna, imagini rare pe rețelele sociale. Cântăreața a îmbrăcat un costum mulat și s-a filmat în timpul unui antrenament

Inna preferă ținutele nonconformiste, nu este niciun secret pentru nimeni, însă de curând artista în vârstă de 34 de ani și-a surprins fanii cu imagini inedite.

andra

Andra, spectaculoasă într-un costum ultra elegant. Fanii au reacționat imediat: ”Ești o frumusețe rară!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andra reușește mereu să-și surprindă fanii, iar acum câteva imagini făcute publice pe rețelele sociale i-au adus mii de comentarii din partea fanilor.

loredana groza

Loredana Groza a revenit în forță după problemele de sănătate. Blonda de 51 de ani a îmbrăcat o ținută extravagantă pe scenă

După recentele probleme de sănătate suferite, care au și trimis-o la spital, Loredana Groza pare că și-a revenit foarte bine și că și-a recăpătat energia. Solista de 51 de ani a făcut show într-un club din Iași, dar nu numai muzica ei a fost gustată de public, ci și ținuta și tonusul i-au impresionat pe cei prezenți la eveniment.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!