Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU SMILEY - 2013 - ACASA (PRO FM EDIT 2)

Știri

Loredana Groza

Loredana Groza, într-o ținută nonconformistă la 51 de ani. Artista și-a impresionat fanii total: ”Doamne, cât de frumoasă poți fi!”

Vârsta este doar un număr pentru Loredana Groza. Deși are 51 de ani, artista se mândrește cu un trup perfect, precum al unei tinere de 30 de ani, iar dovadă sunt imaginile pe care le face publice pe rețelele sociale.

Madonna

Madonna, electrizantă la un spectacol susținut în New York. A urcat pe scenă într-o rochie cu o crăpătură adâncă și dresuri plasă

Madonna a dominat scena în timpul ultimului spectacol susținut la restaurantul Red Red Roster din New York, unde a cântat alaturi de muzicianul Jonathan Batiste.

madalina gheneamain

Mădălina Ghenea, seducătoare într-o rochie scurtă cu imprimeu de leopard. Fanii, impresionați: "Ești cea mai frumoasă femeie din lume"

Fie că este vorba de aparițiile mondene sau cele de pe rețelele sociale, Madalina Ghenea știe cum să impresioneze ochiul privitorului. Plină de senzualitate și cu o încredere de sine debordantă, frumoasa româncă a fost din nou în centrul atenției după ce a făcut publice câteva fotografii de la o ședință foto realizată în Italia.

Diane Keaton stars in Justin Bieber's 'Ghost' music video

Diane Keaton apare în videoclipul pentru „Ghost”, cea mai recentă piesă a lui Justin Bieber: Visez? Ce onoare să lucrez cu el

Diane Keaton apare în cel mai nou videoclip al lui Justin Bieber, „Ghost”. Actrița în vârstă de 75 de ani joacă rolul mamei artistului într-una dintre secvențele promovate pe Instagram. 

Adele, Vogue

Adele scrie istorie pe coperta Vogue. Adevărul despre divorț, transformarea fizică și muzica pe care o va lansa curând

Adele scrie istorie. Este prima persoana care apare în același timp pe coperta Vogue USA și pe cea a Vogue UK. După ce în urmă cu câteva zile a anunțat că va lansa primul ei single după o pauză de cinci, acum artista britanică impresionează în două dintre edițiile din noiembrie ale celebrei reviste și face dezvăluiri despre noua sa muzică, despre divorț și transformarea fizică.

pavel stratan si cleopatra stratan

Pavel Stratan, imagini rare alături de soție și cei doi copii. Artistul a umblat la "cufărul cu amintiri"

Cleopatra este fără îndoială vedeta familiei Stratan, însă talentați în ale muzicii sunt și fratele, și tatăl ei. Mama cântăreței a preferat mereu să stea în umbră și să le susțină pe cele mai importante persoane din viața ei, dar cu ocazia zilei de naștere a Cleopatrei, Pavel Stratan a împărtășit imagini cu familia completă.

Mariah Carey

Mariah Carey, supărată foc pe fostul soț după ce le-a oferit gemenilor lor acest cadou. Artista nu l-a iertat nici până în ziua de azi

Mariah Carey și Nick Cannon au rămas prieteni de dragul copiilor pe care îi au împreună, însă nu împărtășesc întotdeauna aceeași opinie în ceea ce privește educația gemenilor. Potrivit spuselor fostului soț, Mariah Carey a fost foarte supărată când a descoperit ce cadou au primit cei doi copii de la tatăl lor la aniversarea de zece ani.

Ultimele știri

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!