Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ROSA LINN - SNAP

Știri

justin bieber si hailey bieber

Hailey, despre cât de greu i-a fost să-l ajute pe Justin Bieber să-și învingă viciile: "Și tata s-a luptat cu asta"

În 2020, Justin Bieber dezvăluia că obișnuia să consume substanțe interzise pentru a scăpa de presiunea vieții în lumina reflectoarelor, iar acum, soția sa, Hailley, a mărturisit cât de dificil a fost să-l ajute pe solist să-și învingă "demonii", întrucât întreaga situație îi aducea aminte de lupta tatălui ei cu viciile.

Vizual Digi Communications

Grupul DIGI COMMUNICATIONS N.V. anunță rezultatele financiare pentru al treilea trimestru al anului, încheiat la 30 septembrie 2021

Apariția lui Katy Perry la Premiile CMA 2021 a făcut furori! Ținuta artistei a atras toate privirile

Apariția lui Katy Perry la Premiile CMA 2021 a făcut furori! Ținuta artistei a atras toate privirile

Katy Perry a făcut furori la Premiile CMA 2021! Artista a atras toate privirile atunci când a apărut într-o rochie din piele care i-a pus în evidență formele de invidiat. 

Sora lui Britney Spears a dezvăluit că părinții i-au interzis să-i dezvăluie surorii ei că e însărcinată

Sora lui Britney Spears, mărturisiri despre coșmarul trăit în adolescență: ”Mi-au interzis să-i spun că sunt însărcinată!”

Jamie Lynn Spears a făcut dezvăluiri tulburătoare despre familia ei, mărturisind că părinții i-au interzis să-i spună surorii ei că a rămas însărcinată.

antonia

Antonia, apostrofată de fani după ultima apariție: ”Ți-ai făcut ceva la față!” Cum s-a apărat cântăreața e incredibil

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Antonia a stârnit controverse pe rețelele sociale de curând, când mai mulți fani i-au reproșat că ”și-a făcut ceva la față”.

oaianeagra

De Black Friday, DIGI reduce prețurile cu 50% pentru toate serviciile, timp de 12 luni

              DIGI anunță o ofertă de neratat de Black Friday, cu reduceri de 50% din prețul abonamentelor, timp de 12 luni consecutive, pentru clienții persoane fizice care contractează în cele patru zile de campanie un serviciu nou, activează o extraopțiune, efectuează un upgrade sau își portează numărul în rețeaua mobilă DIGI. De această ofertă pot beneficia atât clienții noi, cât și cei existenți și este disponibilă online, pe site-ul DIGI.ro și în magazinele DIGI.

karmen

Karmen a pus pe Instagram o poză needitată, iar admiratorii au reacționat rapid: "Nu ai nevoie de edit. Ești perfectă"

Cântăreața Karmen, fiica lui Adrian Minune, reușește mereu să arate ca scoasă din cutie. Pentru un eveniment recent, cântăreața a impresionat cu o nouă ținută ce a creat un mix perfect de eleganță și senzualitate. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram o poză needitată, iar admiratorii ei au reacționat rapid și au lăudat-o pentru inițiativa de a împărtăși cu ei o imagine neprelucrată.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!