Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ZEDD - GET LOW

Știri

#FreeBritney Rally In Los Angeles

Britney Spears, în sfârşit „liberă” după 13 ani de tutelă: Niciodată nu m-am rugat atât de mult pentru ca un lucru să se întâmple

După mai multe luni de proceduri legale, un tribunal din Los Angeles a decis vineri să-i redea controlul asupra vieţii personale lui Britney Spears, punând astfel capăt tutelei sub care s-a aflat cântăreaţa timp de de 13 ani şi pe care ea a considerat-o „abuzivă”, relatează agenţiile AFP şi EFE, potrivit Agerpres.

Adele

Adele recunoaște că a fost suferit mult după divorț: "Am fost devastată. Mă simțeam rușinată"

Adele a recunoscut că a fost devastată când a divorțat de Simon Konecki. Cântăreața a pus capăt mariajului atunci când a realizat nu mai știa cine este cu adevărat.

Delia

Delia și-a speriat total fanii! Postarea artistei a stârnit un val de reacții: ”Ce curaj ai!”

Delia Matache și-a speriat fanii cu ultima ei postare pe contul de Instagram. Artista este cunoscută pentru plăcerea de a escalada munții, însă videoclipul recent i-a făcut pe internauți să tremure. 

Ed Sheeran, dezvăluiri despre venirea pe lume a fiicei sale

Ed Sheeran, declarație emoționantă despre venirea pe lume a fiicei sale: ”Este un miracol!”

Ed Sheeran a declarat că venirea pe lume a fiicei sale, ce poartă numele Ayra Antarctica, a fost o ”binecuvântare” și un ”miracol”, după ce Cherry Seaborn, soția sa, s-a confruntat cu probleme de infertilitate și, ba mai mult, aceasta chiar s-a gândit chiar să apeleze la fertilizarea in vitro. 

pavel stratan si cleopatra stratan

Cleopatra Stratan, în lacrimi de ziua tatălui ei. I-a transmis un mesaj de suflet: "Nu te iubește nimeni așa cum te iubesc eu"

Cleopatra Stratan este foarte legată de familia ei din Chișinău, chiar dacă acum are propria ei familie alături de Edward Sanda. Tânăra de 19 ani a avut o reacție de-a dreptul emoționantă când a trebuit să vorbească despre tatăl ei, Pavel Stratan. Cu ocazia zilei de naștere a acestuia, cântăreața a ținut să-și exprime dragostea și în mod public.

2021 MTV Video Music Awards - Show

Justin Bieber face saltul în Metavers cu un concert interactiv: Sunt entuziasmat să-i pot conecta pe fanii din toată lumea

Justin Bieber va face saltul în Metavers cu un concert interactiv, în data de 18 octombrie, care va îmbina 1lumea gaming-ului” (jocuri video), cu imagini transmise în timp real şi un recital de muzică live, potrivit EFE, transmite Agerpres.

Variety's Power Of Women: Los Angeles Event - Arrivals

Katy Perry și-a schimbat radical look-ul, iar Orlando Bloom a avut cea mai tare reacție în comentarii pe Instagram

Katy Perry și-a schimbat look-ul. Artista și-a vopsit părul brunet. Logodnicul ei, Orlando Bloom, a avut cea mai tare reacție în comentarii. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!