Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA JENNIFER LOPEZ - 2001 - LOVE DONT COST A THING (PRO FM EDIT)

Știri

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, impecabilă în costum de baie. Artista de 51 de ani și-a arătat silueta de fotomodel în vacanța din Republica Dominicană

Anca Țurcașiu are parte de o vacanță de poveste în Republica Dominicană. La început de 2022, artista de 51 de ani și-a împachetat hainele de vară și a plecat în Punta Cana, unde se bucură de experiențe memorabile. Spre bucuria admiratorilor ei, Anca împărtășește cu ei poze care mai de care mai frumoase.

andreea balan

Andreea Bălan are planuri mari! Artista vrea să-și cumpere apartament în Dubai: "Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate"

Andreea Bălan are planuri mari! Mulți dintre fanii ei s-au întrebat de ce preferata lor merge atât de des în Dubai în ultimul timp. Ei bine, în curând, Andreea ar putea deveni proprietara unei locuințe în orașul bogaților.

Alexandra Stan/ Instagram

Alexandra Stan și-a arătat bronzul într-un costum de baie decoltat. Artista se află în vacanță în Tulum

Alexandra Stan a ales să-și înceapă anul într-o destinație exotică, mai exact în Tulum, Mexic. Artista și-a arătat corpul tonifiat într-o serie de fotografii postate pe contul său de Instagram în care poartă doar un costum de baie minuscul. 

paula seling

Cum arăta Paula Seling în urmă cu mai bine de 22 de ani. Imaginile postate pe internet i-au cucerit pe fani: ”Ești neschimbată!”

Timpul pare să fi stat în loc pentru Paula Seling, iar o dovadă în acest sens sunt fotografiile făcute publice de curând de artistă, ce au fost surprinse în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Cristina Ștefania/ Instagram

Cristina Ștefania s-a fotografiat senzual pe o placă de surf. Fanii au reacționat imediat: „Ne spui și nouă rețeta frumuseții?”

Cristina Ștefania s-a bucurat de ultimele zile din vacanța la Seychelles și le-a arătat și fanilor de pe Instagram experiențele trăite în Africa. Artista s-a fotografia senzual pe o placă de surf, spre deliciul urmăritorilor ei. 

Adda

Adda mai bifează o apariție spectaculoasă. Cântăreața arată perfect într-o rochie scurtă, super mulată pe corp

Adda continuă să fie în centrul atenției în ultimele săptămâni, întrucât artista este mai activă ca niciodată pe rețelele sociale și face publice imagini inedite.

Gigi Hadid and Zayn Malik show off their impressive couple style on a walk with daughter Khai

Zayn Malik ar fi avut o aventură cu Abi Clarke, pe când încă era împreună cu Gigi Hadid. Artistul, „obsedat” de frumusețea ei

Zayn Malik ar fi avut o aventură cu fostul star TOWIE Abi Clarke, pe când artistul era încă împreună cu modelul Gigi Hadid, notează Daily Mail care citează The Sun. Cântărețul în vârstă de 29 de ani ar fi fost „obsedat” de frumusețea vedetei tv, după ce a văzut-o într-un bar. La scurt timp, cei doi ar fi început să se întâlnească în conacul cântărețului, din nordul Londrei, potrivit The Sun. Aventura a luat sfârșit însă când Abi a văzut pe telefonul lui un mesaj de la supermodelul de 26 de ani.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!