Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Știri

Kanye West încă își dorește împăcarea cu Kim Kardashian deși este împreună cu Julia Fox/ Instagram

Kanye West încă își dorește împăcarea cu Kim Kardashian, deși este împreună cu Julia Fox: „Nu vrea o relație pe termen lung”

Kanye West încă își dorește să se împace cu Kim Kardashian deși este într-o nouă relație. Un apropiat al artistului a declarat că acesta le spune tuturor cât de dor îi este de mama copiilor lui. 

Raluka

Raluka a stârnit o mulțime de comentarii pe Instagram cu pozele în costum de baie. Andreea Bănică, impresionată: "Corpul ăla perfect!"

Și-a umplut bagajul cu costume de baie și a plecat la căldură, în Mexic! Este vorba de Raluka, solista care poate fi declarată posesoarea corpului perfect. Artista i-a lăsat cu gura căscată pe fanii care au văzut-o în toată splendoarea pe plaja din Tulum. Nici Andreea Bănică nu a rămas imună la farmecele colegei de breaslă și a ținut să-i transmită un mesaj.

Megan Fox, Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly a cerut-o de soție pe Megan Fox, cu o bijuterie inedită. Semnificația inelului și modul bizar în care au sărbătorit

Machine Gun Kelly a cerut-o în căsătorie pe Megan Fox. Actrița din „Transformers” a spus DA, iar cei doi logodnici au postat pe conturile personale de Instagram imagini și detalii legate de cel mai special moment din viața lor. 

buble intrebare1

Lidia Buble și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie minuscul. Cântăreața a ales o destinație exotică pentru a se relaxa

Lidia Buble a ales să-și petreacă primele zile ale anului 2022 într-o destinație exotică, la fel ca multe dintre vedetele din România. Artista nu a dezvăluit unde se află cu exactitate, dar a făcut publice mai multe imagini inedite.

Madalina Ghenea

Mădălina Ghenea și-a arătat picioarele lungi într-o rochie spectaculoasă. Cum reușește actriță să arate atât de bine

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe, și pe bună dreptate, căci fotografiile ei adună zeci de mii de aprecieri și comentarii. Actrița internațională nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta picioarele lungi și silueta de invidiat, astfel că deseori postează fotografii pe contul său de Instagram. 

Bianca Rus, de nerecunoscut

Bianca Rus, transformare spectaculoasă în ultimii ani. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat și a renunțat la părul brunet

Bianca Rus este acum una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și, în plus, ea uimește cu fiecare apariție, întrucât arată complet diferit față de acum câțiva ani.

Theo Rose

Lui Theo Rose nu i s-a urcat celebritatea la cap: "Nu am luat în serios vâlva din jurul meu". Care e marea ei ambiție profesională

2021 a fost un an excelent pentru Theo Rose. Tânăra solistă a atins culmile succesului și locurile fruntașe din trendingul YouTube-ului românesc. A strâns de asemenea foarte mulți fani care-i ascultă muzica, dar care o plac și pentru felul ei jucăuș și sincer de a fi.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!