Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA NELLY - JUST A DREAM

Știri

O tânără supărată foc că Adele și-a anulat rezidența din Las Vegas s-a filmat și a postat pe Tik Tok. Ce a urmat apoi

O tânără supărată foc că Adele și-a anulat rezidența din Las Vegas s-a filmat și a postat pe Tik Tok. Ce a urmat apoi

Vestea că Adele și-a anulat spectacolele din Las Vegas a stârnit revoltă printre fanii ei, însă o tânără care a călătorit în mai multe orașe din lume pentru a participa la concertele artistei a avut parte de o surpriză uriașă.

Meat Loaf și soția

Soția lui Meat Loaf, despre viața alături de solistul care s-a stins la 74 de ani: "De când ne-am cunoscut, el a fost lumea mea"

Deborah Aday, soția lui Meat Loaf, muzicianul stins în urmă cu câteva zile la 74 de ani, a oferit câteva declarații despre cât de mult a afectat-o vestea morții partenerului ei.

Andreea Bălan

În ce ipostaze s-a pozat Andreea Bălan în costum de baie, în mijlocul vegetației luxuriante din Tulum: "Zeița junglei"

Nici bine nu s-a întors din Dubai, că Andreea Bălan și-a împachetat din nou costumele de baie și a plecat într-o nouă vacanță. De data aceasta, blonda a ales un loc mai departe de casă: Tulum, una dintre cele mai cele mai cunoscute destinații de vacanță, vizitată de o mulțime de celebrități, unde marea întâlnește jungla.

'22nd Latin GRAMMY Awards' MGM Grand Garden Arena, Las Vegas, USA - 18 Nov 2021

Christina Aguilera lansează „La Fuerza”, primul ei album în spaniolă după mai bine de 20 de ani. Schimbarea de look la care a recurs

Cântăreaţa americană de origine latino Christina Aguilera a lansat vineri "La Fuerza", primul ei disc în spaniolă după ce în anul 2000 a publicat "Mi Reflejo", care a marcat debutul său în această limbă şi prin care îşi revendica rădăcinile sale ecuadoriene, relatează EFE, transmite Agerpres.

nicole cherry

Nicole Cherry, siluetă impecabilă la mai puțin de două luni de când a devenit mămică. Solista de 23 de ani a pozat într-o rochie mulată

La sfârșit de noiembrie 2021, Nicole Cherry devenea mamă pentru prima dată, cu puțin timp înainte de a împlini 23 de ani. Solista s-a recuperat rapid și arată din nou ca înainte de a rămâne însărcinată, dovadă fiind și pozele pe care le postează pe rețelele sociale.

Maluma/ Getty Images

Maluma a lansat piesa „Cositas De La USA” cu un videoclip spectaculos. Artistul își va relua turneul mondial în februarie

Maluma a lansat un nou single surprinzător, iar videoclipul piesei „Cositas De La USA” este unul spectaculos. Artistul columbian își va relua turneul mondial Papi Juancho în februarie. 

The Cinema Society Hosts A Screening Of

Iubirea nu ține cont de vârstă. Madonna a ieșit să cineze cu iubitul tinerel. Dansatorul care a cucerit-o are 27 de ani

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 63 de ani, a fost surprinsă alături de iubitul ei, fostul dansator Ahlamalik Williams, care are doar 27 de ani, în timp ce mergeau la un restaurant de la Hollywood.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!