Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA GRASU XXL - TU, MARIE (NEW PW)

Știri

Antonia

Antonia, perfectă într-o ținută din latex. Bruneta se mândrește cu o siluetă impecabilă după trei nașteri

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Antonia nu trece neobservată niciodată, iar cea mai recentă imagine de pe rețelele sociale a făcut furori printre fani.

Natalie Imbruglia

Vârsta, doar un număr pentru Natalie Imbruglia. Cântăreața a arătat perfect la un spectacol din Londra

Natalie Imbruglia a fost mereu în centrul atenției, iar acum, la vârsta de 46 de ani, ar putea fi confundată cu ușurință cu o femeie de 25 de ani, întrucât reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Claudia Pavel

Claudia Pavel, mostră de senzualitate etalată pe Instagram. Cream s-a pozat în costum de baie în timpul vacanței din Dubai

Claudia Pavel, fosta componentă a trupei Candy, cunoscută drept Cream, are 37 de ani, o viață sănătoasă și o formă fizică de invidiat. Artista, mama unui băiețel de aproape nouă ani, a petrecut o vacanță superbă în Dubai.

Limp Bizkit, Madonna și Michael Jackson

Cele mai scumpe videoclipuri din toate timpurile. Recordul datează din 1995

Cântăreții și casele de producție care îi reprezintă au, uneori, bugete incredibile pentru videoclipuri. Mulți investesc sume impresionante pentru a se asigura că piesele și materialele video care le reprezintă sunt de-a dreptul memorabile și că pot deveni adevărate imnuri pentru generații întregi, relevante nu numai la nivel auditiv, ci și vizual.

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS

Fiica lui Eminem și-a expus silueta impresionantă la piscină: Apa mă face să par mai mare?

Fiica lui Eminem, Hailie Jade, se relaxează în această perioadă în vacanță. Tânăra în vârstă de 26 de ani și-a încântat fanii cu câteva imagini pe Instagram.

Raluka și Izabel Goulart

Raluka, la concurență cu brazilianca Izabel Goulart. Solista și modelul, acrobații în costum de baie, pe plajele exotice

Raluka este una dintre artistele de la noi care se remarcă nu numai prin vocea foarte bună și piesele de succes, dar și cu un corp superb, îndelung lucrat la sală. Aflată într-o vacanță exotică, artista și-a arătat și flexibilitatea. Nu oricum, ci în costum de baie, întocmai ca brazilianca Izabel Goulart, modelul despre care se spune că are un trup perfect, ce a făcut acrobații pe plajă.

andreea balan

Andreea Bălan, din vacanță, în vacanță. Cântăreața, imaginea perfecțiunii într-o rochie vaporoasă, în Tulum

Andreea Bălan a dovedit în repetate rânduri că este o femeie puternică, iar acum celebra cântăreață pare să-și fi început anul cu un șir de vacanțe binemeritate.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!