Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA GRASU XXL - TU, MARIE (NEW PW)

Știri

Jessie-J-Splash

Jessie J., dezvăluiri neașteptate despre cel mai nefericit moment din viața ei: ”Mi-a schimbat complet perspectiva asupra vieții!”

Jessie J a vorbit cu sinceritate despre momentul când a suferit un avort spontan în noiembrie anul trecut, considerându-l „cel mai trist și mai singuratic moment” din viața ei. 

Cum reușește Cher să se mențină în formă la 75 de ani/  Profimedia

Cum reușește Cher să se mențină în formă la 75 de ani. Legendara cântăreață a dezvăluit rutina ei de fitness

Cher le-a dezvăluit fanilor săi cum reușește să se mențină în formă la 75 de ani. Legendara cântăreață a postat pe contul său de Twitter rutina ei de antremanet, iar urmăritorii au fost uimiți de faptul că artista poate să facă atât de mult sport. 

Anda Adam

Anda Adam, imagine provocatoare postată pe Instagram. A pozat într-o cămașă descheiată până la abdomen

Anda Adam este una dintre cele mai atente vedete când vine vorba de imaginea ei. Blonda este preocupată de felul în care arată, are în garderobă cele mai scumpe haine și accesorii, dar merge des și al sala de sport pentru a se asigura că e în cea mai bună formă fizică. Recent, solista de 41 de ani și-a surprins fanii cu o imagine provocatoare.

Machine Gun Kelly și Megan Fox

Machine Gun Kelly, logodnicul lui Megan Fox, pus într-o situație jenantă după ce a spus că a filmat cererea în căsătorie cu telefonul

Vestea că Machine Gun Kelly și Megan Fox s-au logodit a făcut înconjurul lumii zilele trecute, iar imaginile făcute publice pe rețelele sociale au fost urmărite cu interes de oameni din toate colțurile lumii. Acum, însă, rapperul este pus la zid, întrucât a afirmat că imaginile au fost filmate cu propriul telefon.

Smiley, Gina Pistol

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol, primii pași pe nisipul din Seychelles. Artistul, cât se poate de emoționat și de recunoscător

Smiley a făcut multe în cariera lui, atât în televiziune, cât și în muzică, dar de nimic nu e mai mândru decât de rolul de tătic. În martie 2021, iubita lui, Gina Pistol, a adus pe lume o fetiță care a venit ca o binecuvântare în viața lor. De atunci, micuța Josephine a devenit centrul universului celor două vedete, iar de curând, cuplul s-a mai bucurat de o reușită personală: prima vacanță în trei. Nu oriunde, ci în Seychelles, unde Josephine a făcut și câțiva pași pe nisip.

Encanto (2021) - filmstill

A devenit hit peste noapte, iar acum a depășit „Let It Go” din „Frozen”. Cea mai bună piesă pop de la Disney din toate timpurile

„We Don't Talk About Bruno”, hitul din filmul muzical de animație „Encanto”, a depășit „Let It Go” („Frozen”) pe lista celor mai bune piese pop Disney din toate timpurile.

Variety's Power of Women Presented by Lifetime - Arrivals

Katy Perry dezvăluie cel mai enervant obicei al lui Orlando Bloom

Invitată la „Heart” cu Amanda Holden și Jamie Theakston, Katy Perry a dezvăluit cel mai enervant obicei al lui Orlando Bloom. Artista americană a povestit că starul din „Stăpânul Inelelor” își lasă ața dentară peste tot.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!