Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER SIA - IMMORTAL QUEEN (NEW PW)

Știri

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, vestimentație de vară în plină iarnă. Solista și-a luat cu ea cele mai scurte fuste în vacanța din SUA

Andreea Antonescu are parte de zile călduroase, în plină iarnă, departe de casă. Solista a început anul în SUA, acolo unde trăiește fostul ei soț. Vedeta a vizitat Los Angeles și Las Vegas, unde a dat de vreme cu multe grade în termometre, motiv pentru care s-a îmbrăcat ca de vară, în fuste scurte și topuri mulate sau cu vedere la abdomen.

Larry Elder outside Craig's Restaurant in West Hollywood

Kanye West plănuiește o călătorie pentru a se întâlni cu Vladimir Putin și pentru a susține primul spectacol în Rusia cu Sunday Service

Kanye West plănuiește o călătorie pentru a se întâlni cu președintele rus Vladimir Putin și pentru a susține primul său spectacol cu Sunday Service în Rusia, anul acesta, în primăvară sau vară, potrivit Billboard.

Katy Perry featuring Alesso 'When I'm Gone' music video

Katy Perry, electrizantă în cele mai provocatoare ținute, în „When I'm Gone”: „E timpul să le dăm tot ce își doresc”

Katy Perry este electrizantă și mai provocatoare ca oricând în noul ei videoclip, cel pentru piesa „When I'm Gone”.

alexandra stan

Alexandra Stan, imaginea perfecțiunii în costum de baie. Cântăreață se relaxează în Mexic în primele zile ale anului 2022

Anul 2021 a fost unul delicat pentru Alexandra Stan. S-a îndrăgostit, s-a căsătorit, dar a divorțat după doar câteva luni, iar acum a ales să-și înceapă anul într-o destinație exotică.

Connect-R

Connect-R, despre decizia de a se despărți de iubită, cu puțin timp înainte de nuntă: "Pur și simplu am părăsit-o"

Connect-R, pe numele lui real Ștefan Relu Mihalache, este unul dintre cei mai în vogă cântăreți români. Invitat într-o emisiune tv, artistul a făcut dezvăluiri legate atât de viața sentimentală, de parcursul în carieră, despre prietenia ruptă cu Alex Velea, dar și despre femeia pe care a iubit-o înainte de Misha, Diana, cu care a și fost la un pas de nuntă.

madonna

Madonna, imagine rară cu toți cei șase copii. Au petrecut o vacanță superbă la schi, în Elveția

Madonna este mândra mamă a șase copii: băieții Rocco, de 21 de ani, și David, de 16, și fiicele Lourdes, de 25 de ani, Mercy, de 15, și gemenele Estere și Stella, mezinele familiei, în vârstă de 9 ani. Toată această gașcă mare a mers la schi în Alpii Elvețieni. Nu au lipsit și alte persoane apropiate familiei, printre care și iubitul tinerel al Madonnei.

UPI Pictures of the Year 2021 - ENTERTAINMENT

Camila Cabello, poze în costum de baie, în Dominicană, răsplătite cu peste 2,4 milioane de like-uri: „Strălucești!”, i-au scris fanii

Camila Cabello s-a bucurat de o vacanță frumoasă, de soare, plajele cu nisip alb și lagunele turcoaz, în Dominicană, la câteva săptămâni după despărțirea de Shawn Mendes.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!