Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER SIA - IMMORTAL QUEEN (NEW PW)

Știri

MADALINA MANOLE

Astrologul Mădălina Manole, la Seara după 7, cu Fere: Care sunt zodiile norocoase ale lui 2022?

Astrologul Mădălina Manole a venit la PROFM, Seara după 7, să povestească alături de Fere ce zodii sunt favorizate în 2022.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  - British singer Robbie Williams pictured enjoying his holiday with his wife Ayda Field and friends in Formentera.*PICTURES TAKEN ON 20/08/2021*

Robbie Williams, disperat după eșecul implantului de păr și al altor tratamente: Două injecții m-au costat cât casa bunicii

Robbie William a plătit mulți bani pentru implantul de păr și diverse injecții de stimulare a creșterii părului, dar fără rezultate. Într-un live pe Instagram, artistul a povestit încercările prin care a trecut: „Au costat o avere”.

August Celebrity social media photos!

Doar trei vedete au peste 300 de milioane de fani pe Instagram. Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie pe această platformă

Kylie Jenner, influenceriţă, femeie de afaceri şi membră a familiei Kardashian, a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram, informează AFP, transmite Agerpres. Contul ei număra 301 milioane de abonați joi dimineaţă, ceea ce o plasează în urma fotbalistului Cristiano Ronaldo (cu 389 de milioane de urmăritori) şi a campionului la toate categoriile, contul oficial al reţelei de socializare Instagram (cu 460 de milioane de urmăritori).

Baby Shark

Clipul piesei „Baby Shark”, primul conţinut video cu peste 10 miliarde de vizualizări pe YouTube, după ce a depășit „Despacito”

Clipul piesei "Baby Shark", un popular cântec pentru copii, a devenit primul conţinut video din lume care a depăşit 10 miliarde de vizualizări pe YouTube, un record obţinut la mai puţin de două luni după ce a reuşit să detroneze videoclipul single-ului "Despacito", de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, în clasamentul celor mai vizualizate clipuri publicate pe această platformă digitală, relatează EFE, potrivit Agerpes.

The Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala, Los Angeles, United States - 25 Sep 2021

Katy Perry, mesaj special pentru Orlando Bloom: La mulți ani celui mai sexy bărbat! Tu ești dragostea și lumina vieții mele

Orlando Bloom a împlinit 45 de ani, iar logodnica sa, Katy Perry, i-a transmis public un mesaj inedit: „La mulți ani celui mai sexy bărbat pe care îl cunosc!”.

Cristina Ștefania, într-o ținută complet albă spectaculoasă/ Instagram

Cristina Ștefania și-a pus în evidență bronzul din Seychelles într-o ținută albă. Topul minuscul a atras atenția : „Ce priveliște”

Cristina Ștefania se află în vacanță pe o insulă exotică alături de logodnicul ei, Speak. Cei doi se bucură de soare și plajă, iar artista nu ratează niciun moment în care să le arate fanilor ținutele senzuală și corpul bronzat. 

Mira, mesaj îngrijorător pentru fani însoțit de o fotografie senzuală/ Instagram

Mira, vacanță ratată după ce s-a îmbolnăvit de Covid. A îndulcit vestea dată fanilor cu o fotografie plină de senzualitate

Mira și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare pe contul de Instagram. Artista a anunțat că a fost infectată cu Covid-19 și că se află în izolare acasă. Mesajul a fost însoțit de o fotografie senzuală, în care aceasta și-a arătat silueta de invidiat. Fanii au reacționat imediat.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!