Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER Benson Boone - BEAUTIFUL THINGS (NEW PW)

Știri

Adda

Adda, spectaculoasă într-o rochie super scurtă și mulată. Cântăreața nu s-a îngrășat deloc de Sărbători

Adda, celebra cântăreață în vârstă de 29 de ani, a slăbit mult în ultimele luni, din cauza regimului drastic pe care-l ține, iar acum, la scurt timp după sărbătorile de iarnă, ea s-a fotografiat într-o ținută nonconformistă.

Hailey Bieber și-a arătat abdomenul plat într-o cămașă descheiată/ Profimedia

Hailey Bieber mai bifează o apariție spectaculoasă. Soția lui Justin Bieber și-a etalat abdomenul tonifiat într-un outfit nonconformist

Hailey Bieber a reușit să atrag atenție cu noua sa apariție. Modelul în vârstă de 25 de ani a purtat o ținută spectaculoasă în timp ce îi făcea o vizită soțului ei, Justin Bieber, la studioul de muzică. 

Lora

Lora a pozat senzual într-o fustă scurtă din piele. Fanii au reacționat imediat: „Nu am cuvinte”

Lora și-a surprins fanii cu o nouă fotografie pe contul său de Instagram. Artista a anunțat că va lansa curând noua sa piesă, însă modul în care a fost îmbrăcată a distras total atenția de la anunț. 

Demi Lovato, schimbare de look drastică/ Profimedia

Demi Lovato, schimbare de look drastică. Cum arată acum părul artistei: „Sobră este singurul mod de a fi”

Demi Lovato a făcut o schimbare de look drastică. Cunoscuta cântăreață a decis să-și radă părul de pe cap și să-și tatueze un paianjen uriaș în lateral. Fanii eu fost uimiți de noua imagine a acesteia. 

Miley Cyrus

Miley Cyrus are un nou iubit la doi ani de la despărțirea de Cody Simpson. Bărbatul care a cucerit-o e mai tânăr cu șase ani decât ea

Au trecut aproape doi ani de zile de când Miley Cyrus s-a despărțit de Cody Simpson, însă acum se pare că celebra artistă a cunoscut pe cineva special. Mai eact, se pare că Maxx Morando, bateristul de la Liily, ar fi cucerit-o iremediabil.

antonia

Atitudinea cuceritoare și rochia cu șireturi, care a lăsat la vedere multă piele, i-a fermecat pe fanii Antoniei: "Zici că ești sirenă"

Se îndreaptă ușor, ușor spre trei milioane de admiratori pe Instagram, așa că Antonia îi răsplătește pe cei care îi sunt alături și pe rețelele sociale cu imagini superbe, în care-și arată uneori și latura senzuală.

Mădălina Ghenea/ Instagram

Mădălina Ghenea a pozat acoperită doar cu o eșarfă din mătase. Imaginile HOT cu modelul au făcut furori pe Instagram

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare. În Italia, românca s-a stabilit de ani buni și s-a remarcat atât ca model, cât și ca actriță. Deși cariera ei în lumea filmului este în plină ascensiune, șatena bifează și destule campanii în care devine imaginea unor produse de lux și le face reclamă cum știe ea mai bine: în ședințe foto foarte provocatoare.

Ultimele știri

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!