Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA JENNIFER LOPEZ - 2001 - LOVE DONT COST A THING (PRO FM EDIT)

Știri

780x440px

Digisport.ro, record absolut de trafic în categoria site-urilor cu profil sportiv în 2021: peste 924 milioane de afișări

Site-ul digisport.ro a înregistrat în 2021 peste 924 milioane de afișări de pagină, un record de trafic pentru o platformă media online care se adresează consumatorilor de conținut sportiv, conform Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT).

Cheloo la Raliul Dakar

Cheloo de la Paraziții, performanță istorică la Raliul Dakar. Rapperul a fost copilot în cursele întinse pe două săptămâni

Cheloo de la Paraziții s-a înhămat în aventura vieții sale. Acesta a fost copilot la Raliul Dakar, unde a reușit performanța de a termina cursele de la categoria auto, întinse pe 12 zile, pe locul 54 în ierarhia finală. Alături de pilotul Mihai Ban, rapper-ul a bifat o performanță neatinsă în mai bine de 40 de ani de automobilism sportiv românesc: trecerea liniei de finiș la Raliul Dakar. 

Celine Dion

Vești supărătoare pentru fanii lui Celine Dion! Solista și-a anulat concertele din cauza unor probleme de sănătate care nu-i dau pace

Vești îngrijorătoare pentru fanii lui Celine Dion! Cântăreața canadiană se confruntă cu probleme de sănătate care nu-i dau pace, astfel încât a fost nevoită să anuleze mai multe concerte din turneul său nord-american.

Kanye West and Julia Fox share a kiss as they leave dinner

Kanye West, acuzat că ar fi lovit cu pumnul un fan care încerca să obţină un autograf

Ye, rapperul cunoscut anterior sub numele de Kanye West, este cercetat pentru agresiune de către poliţia din Los Angeles, după ce ar fi lovit cu pumnul un fan care i-a cerut un autograf în faţa unui club de noapte din centrul oraşului, joi, au declarat autorităţile, potrivit dpa, transmite Agerpres.

Jamie Lynn Spears

Britney Spears, "la cuțite" și cu sora ei mai mică: "Nu a muncit pentru nimic. Totul i-a fost oferit"

Un interviu dat televiziunii de Jamie Lynn, sora lui Britney Spears, a înfuriat-o pe artistă. "Prințesa muzicii pop" a vorbit despre lucrurile care au deranjat-o dintre cele declarate de sora ei mai mică.

loredana groza

Loredana Groza a început anul în forță! S-a pozat cum nu a mai făcut-o: în dresuri plasă, lenjerie și pantofi cu tocuri cui

Loredana Groza pare a căpăta tot mai multă încredere în cea. Cea mai nouă postare de pe Instagram o arată machiată și coafată ca la carte, cu un top scurt, roșu, și lenjerie de aceeași culoare, peste care a pus doar o pereche de dresuri plasă.

Inna

Inna, într-un top cu un decolteu adânc pe Instagram. Fanii au fost uimiți: „Wow, ce apariție!”

Inna a postat o nouă fotografie pe contul ei de Instagram și a reușit și de această dată să-și surprindă fanii. Artista s-a afișat într-o ținută senzuală, purtând un top elegant și foarte decoltat. 

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!