Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KENNEDY RYON - EGO (NEW PW)

Știri

Adele returns with a video preview for her new song 'Easy on Me'

Fanii lui Adele, care au plătit și 30.000 de dolari/bilet, revoltați după ce artista a amânat concertele din Vegas. Explicația vedetei

Cântăreaţa britanică Adele a anunţat joi amânarea sine die a seriei de concerte pe care urma să le susţină în Las Vegas, după ce mai mulţi membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de COVID-19 în ajunul primului spectacol, informează AFP, potrivit Agerpres.

'The Jonathan Ross Show' TV Programme, London, Britain. - 27 Apr 2013

A murit Meat Loaf. Cântăreţul american, renumit pentru albumul „Bat Out of Hell”, avea 74 de ani

Cântăreţul rock american Meat Loaf, renumit pentru albumul său ''Bat Out of Hell'', a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani, informează Reuters care citează un comunicat publicat vineri pe pagina oficială de Facebook a artistului, transmite Agerpres.

Alexandra Stan

Alexandra Stan, adevărul despre divorț. Cum a reușit să depășească acest moment nefericit: ”Soluția nu vine neapărat pe moment!”

Anul 2021 a fost, fără doar și poate, un carusel de emoții pentru Alexandra Stan. Cântăreața a cunoscut un bărbat, s-a îndrăgostit, s-a căsătorit în secret, iar la câteva luni de la nuntă, ea a divorțat. Acum, însă aceasta a povestit cum a reușit să depășească acest moment dificil.

Machine Gun Kelly și Megan Fox

Megan Fox și Machine Gun Kelly, escapadă romantică după logodnă. Actrița din ”Transformers”, fabuloasă într-un top scurt

A trecut mai bine de o săptămână de zile de când au anunțat că s-au logodit, iar acum rapperul Machine Gun Kelly și Megan Fox și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță romantică în Italia.

Elton John

Vești bune pentru fanii lui Elton John! Britanicul de 74 de ani și-a reluat ultimul turneu din carieră, după o pauză de doi ani

Elton John, în vârstă de 74 de ani, şi-a reluat turneul de adio "Farewell Yellow Brick Road", revenind pe scenă, în New Orleans, după o pauză de aproape doi ani, relatează Agerpres.

Machine Gun Kelly și Megan Fox

Inelul de logodnă al lui Megan Fox a fost conceput să o rănească dacă îl scoate. „Benzile sunt de fapt niște spini”

Machine Gun Kelly a vorbit despre inelul de logodnă personalizat, pe care i l-a oferit lui Megan Fox, dezvăluind că acesta este conceput să o rănească dacă încearcă să-l scoată. 

Hailey Bieber

Hailey Bieber, apariție spectaculoasă într-o rochie scurtă. Supermodelul și-a arătat picioarele lungi și silueta de invidiat

Hailey Bieber și-a arătat picioarele lungi și silueta de invidiat într-o rochie scurtă și mulată. Supermodelul a împărtășit fotografiile cu cei 40,5 milioane de fani de pe Instagram. 

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!