Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ADI - VREAU (NEW PW)

Știri

lora si mama ei

Lora suferă enorm și la doi ani de când și-a pierdut mama. Artista, mesaj sfâșietor pe Instagram: "Am atât de multă nevoie de tine"

Au trecut doi ani de când Lora a pierdut-o pe mama ei, după ce femeia a pierdut lupta pentru viață. Un cancer agresiv a furat-o pe Mihaela Petrescu de lână solista care s-a zbătut și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o salva pe cea care i-a dat viață.

Eurovision Song Contest 2022

Eurovision 2022. România va concura în a doua semifinală a competiției muzicale de la Torino. Cu cine se luptă pentru finală

Tragerea la sorți pentru desemnarea țărilor care participă la Eurovision 2022 a avut loc marți, 25 ianuarie, la Torino, orașul în care se ține concursul muzical de anul acesta. România a fost extrasă pentru a doua semifinală și va concura în 12 mai.

nicole cherry

Nicole Cherry, schimbare de look impresionantă. Artista a renunțat la părul lung și a încercat un nou stil

Nicole Cherry a început anul 2022 cu o schimbare de look impresionantă. După ce și-a schimbat viața la 180 de grade odată cu nașterea micuței Anastasia, acum, artista s-a ocupat exclusiv de aspectul său. 

inna

Inna, în fustă scurtă și pantofi cu tocuri înalte, în timp ce ”defila” pe o bandă de alergat. Imaginile au făcut furori printre fani

Inna le-a arătat celor trei milioane de fani de pe contul său de Instagram cum reușește să se mențină în formă. Precum una din modelele celebre, artista a defilat cu o pereche de tocuri înalte pe o bandă de alergat. 

2021 American Music Awards - Press Room

Cardi B obține despăgubiri de milioane de dolari în procesul de defăimare intentat lui Tasha K

Cântăreaţa rap americană Cardi B a obţinut despăgubiri în valoare de 4 milioane de dolari în procesul de defăimare intentat deţinătoarei unui canal de YouTube, care a numit-o "prostituată" și "dependentă de cocaină", informează AFP, potrivit Agerpres.

Adda

Adda, cea mai îndrăzneață apariție. Cântăreața arată perfect într-o rochie super transparentă, mulată pe corp

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Adda muncește din greu pentru a piesă după piesă, iar acum aceasta lucrează la un nou videoclip.

Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias Jr., adevărul despre divorț. În ce relații a rămas cu Charisse Verhaert: ”Suntem în continuare o familie, vorbim des!”

Julio Iglesias Jr. este, de câteva luni, un bărbat liber, întrucât divorțul de Charisse Verhaert s-a pronunțat cu puțin timp înainte de Crăciun. Chiar dacă ei s-au despărțit de mai bine de un an și jumătate, au rămas buni prieteni, după cum a dezvăluit artistul.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!