Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE BRUNO MARS - GRENADE

Știri

Lady Gaga at Jimmy Kimmel Live!, Los Angeles, CA, USA - 24 Jan 2022

Excentrica Lady Gaga uimește din nou. Artista, impecabilă într-o rochie mini neagră și pantofi stiletto, la „Jiimmy Kimmel Live!”

Un look mai puțin obișnuit pentru excentrica Lady Gaga. Autoarea hitului „Born This Way” a fost invitată la 'Jiimmy Kimmel Live!', în Hollywood, California, unde a impresionat cu ținuta ei elegantă.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, joacă plină de senzualitate printre valurile din Marea Caraibilor. Artista de 51 de ani, siluetă și tonus de vis

Anca Țurcașiu s-a întors și la începutul acestui an într-o destinație de vacanță pe sufletul ei. Artista de 51 de ani a plecat în Punta Cana pentru a se relaxa și a-și încărca bateriile. Direct de pe plajă, aceasta și-a bucurat admiratorii de pe Instagram cu imagini care o arată în ipostaze jucăușe, bucuroasă să fie printre valuri, la soare.

Elena Gheorghe și soțul ei

Elena Gheorghe, declarație superbă de dragoste de ziua soțului. I-a organizat o petrecere surpriză la care Cornel aproape nu a ajuns

Elena Gheorghe și Cornel, soțul ei, sunt căsătoriți de 10 ani, au doi copii frumoși împreună și sunt mai îndrăgostiți ca la începutul relației lor, care trece dincolo de planul personal, aceștia fiind și colegi de scenă. Cu ocazia zilei de naștere a partenerului ei de viață, artista a organizat o petrecere surpriză care l-a lăsat mască pe Cornel.

antonia si alex velea, alaturi de copii

Antonia, o mamă împlinită la 32 de ani. Imaginile postate pe rețelele sociale i-au impresionat pe fani

Antonia este mândră că a reușit să aibă trei copii superbi la vârsta de 32 de ani. Artista este o femeie împlinită pe toate planurile și nu ratează niciun moment pentru a le arăta fanilor săi momentele unice petrecute alături de micuții ei. 

hailey bieber

Hailey Bieber, în cea mai bună formă a ei. Soția lui Justin Bieber și-a arătat formele într-un costum de baie senzual

Hailey Bieber s-a bucurat de soare și de valurile oceanului Pacific într-o vacanță de vis alături de soțul ei, Justin Bieber. Modelul american a fost în cea mai bună formă a ei, arătându-și silueta de invidiat și abdomenul lucrat într-un costum de baie senzual.

Janet Jackson

Janet Jackson, afectată de ”atacurile crude” ale lui Michael Jackson, din cauza kilogramelor în plus: ”Mă numea porc!”

Janet Jackson a vorbit despre fratele ei, regretatul Michael Jackson, dezvăluind că acesta a criticat-o mult timp din cauza greutății sale, numind-o ”porc” sau ”vacă”.

andreea antonescu

Andreea Antonescu, la proba costumului de baie. Cum s-a pozat cântăreața pe o plajă celebră din America

De aproximativ o lună, Andreea Antonescu are parte de o vacanță de poveste în SUA, acolo unde trăiește fostul ei soț, Traian, și unde a stat și ea ceva vreme. Cântăreața s-a distrat și s-a pozat în cele mai frumoase și turistice locuri din Las Vegas și Los Angeles, așa că nu putea rata nici o vizită pe una dintre cele mai cunoscute plaje din lume, Malibu Beach.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!