Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ADI - VREAU (NEW PW)

Știri

Corina Bud

Corina Bud, zi de naștere pe cea mai scumpă insulă din Marea Caraibilor. Solista de 42 de ani a pozat într-o rochie mini, la apus

De câțiva ani, Corina Bud nu a mai ieșit cu nicio piesă pe piața muzicală, însă mulți dintre fani i-au rămas aproape și o urmăresc pe rețelele sociale, unde îi bucură cu imagini din destinațiile exclusiviste de vacanță în care ajunge, dar și cu poze care îi pun în evidență aspectul mereu tânăr, latura jucăușă și senzuală, dar și garderoba excentrică.

ZANNI

ZANNI, tranșant de sincer, despre experiența SURVOVIR, la Fere

ZANNI și-a deschis sufletul pe bune, la PROFM, seara după 7, cu Fere. A vorbit fără perdea despre experiența Survovir și despre depresia care a urmat după, despre 

Anna Lesko/ Instagram

Anna Lesko, mai senzuală ca niciodată la 43 de ani. Artista arată perfect într-o rochie cu decupaje

Anna Lesko continuă să arate senzațional cu fiecare an care trece. În ciuda faptului că a împlinit recent 43 de ani, artista își etalează pe rețelele de socializare silueta de invidiat și abdomenul tonifiat. 

catalin maruta si andra

Andra, declarație de iubire pentru soțul ei: ”Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă!” Măruță a împlinit 44 de ani

Andra și Cătălin Măruță trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de zece ani, iar artista este recunoscută pentru declarațiile romantice pe care nu s-a ferit să i le facă chiar și în mod public. Acum, când prezentatorul TV a împlinit 44 de ani, cântăreața a profitat de moment pentru a-i ura ”La mulți ani” pe rețelele sociale.

Rita Ora rocks different looks on the set of a Harper's Bazaar beach photoshoot in Sydney, Australia

E mai mereu la sala de forță. Rita Ora, siluetă impresionantă într-un top și fustă din latex: „Ești perfectă, știai?”, i-au scris fanii

Trăiește în Sydney de mai bine de șase luni și se bucură de tot ce-i oferă orașul australian. Rita Ora și-a găsit aici a doua casă, alături de iubitul ei, regizorul „Thor”, Taika Waititi.

Bridgestone Super Bowl XLVI Halftime Show Press Conference

Madonna, imagine rară cu tatăl ei. Artista a dezvăluit care a fost cel mai mare vis al acestuia

Madonna este recunoscută pentru faptul că petrece mult timp alături de copiii ei, însă momentele petrecute alături de tatăl ei sunt rare. De curând, însă, celebra artistă a făcut publică o imagine inedită cu părintele ei. 

Connect-R, Misha și fiica lor

Connect-R și Misha, împreună la petrecerea de ziua fiicei lor, la ani buni de la divorț. În aceeași formulă au fost și la Disneyland

La cinci ani de când divorțau, iată că Misha și Connect-R continuă să fie o familie pentru fiica lor. Cu ocazia zilei de naștere a micuței, care a împlinit opt ani, cei doi i-au organizat o petrecere superbă cu prietenii, într-un loc de joacă din Capitală. Fericită, Maya s-a pozat alături de părinții ei, bucuroasă să-i aibă lângă ea.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!