Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

Știri

Antonia

Antonia, cea mai îndrăzneață apariție din acest an. Reacția lui Alex Velea când și-a văzut logodnica într-o ținută nonconformistă

Antonia este recunoscută pentru faptul că petrece ore în șir în sala de sport, însă eforturile ei de a avea un trup perfect se văd în imaginile pe care le face publice.

comunicat_FilmNOW

În februarie, Film Now aduce premiere TV în România, ecranizări și suspans pentru toți pasionații de film

Vineri, 4 februarie, de la ora 22:00, în ecranizarea romanului creat de Stephen King, „Doctor Sleep” (2019) povestea lui Danny Torrance continuă, la 40 de ani de la întâmplările de groază trăite, pe când era copil, în Hotelul Overlook (pe care le-am descoperit în „The Shining”).

Paris Hilton seen in a sparkly fluorescent dress, late night shopping in Soho, NYC - 24 Jan 2022

Paris Hilton dezvăluie cine este vedeta care dă cele mai tari petreceri acasă

Paris Hilton a fost invitată la The Ellen DeGeneres Show, unde a dezvăluit numele starului care dă cele mai tari petreceri acasă.

Nicole Cherry

Nicole Cherry, într-o rochie decoltată din piele. Fanii au fost impresionați: „Ce look incendiar”

Nicole Cherry continuă să-i surprindă pe fanii ei după schimbarea de look impresionantă. Artista a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram, în care poartă o rochie mulată din piele și un machiaj extravagant. Urmăritorii fost de-a dreptul impresionați de noua apariție a cunoscutei cântărețe. 

Inna/ Instagram

Inna, imagini de peste 140.000 de aprecieri, în doar câteva ore. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

Inna s-a întors din vacanță și le-a arătat fanilor cum se relaxează în propria casă. Artista s-a fotografia în baie, având doar un prosop alb pe ea și un pahar de vin roșu în mână. 

Katy Perry e din nou în formă, la aproape doi ani de când a născut

Katy Perry e din nou în formă, la aproape doi ani de când a născut. Artista, apariție spectaculoasă într-o ținută din latex

Katy Perry pare să fie într-o formă fizică de invidiat și dovedește acest lucru cu fiecare apariție, întrucât artista în vârstă de 37 de ani îmbracă ținute care mai de care mai inedite.

Raluka

Raluka și-a etalat corpul perfect tonifiat într-un costum de baie cu transparențe, pe plaja din Tulum. Și Inna a purtat aceeași ținută

De trei săptămâni, Raluka are parte de o vacanță de vis într-un loc îndepărtat, printre palmieri. Pentru a se bucura de soare și de apă cristalină și caldă, solista a plecat în Tulum, Mexic, de unde și-a bucurat fanii cu cele mai HOT imagini în costum de baie.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!