Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE G-EAZY - HIM AND I (PROFM EDIT)

Știri

Janet Jackson și Justin Timberlake

Cum este acum relația dintre Janet Jackson și Justin Timberlake, la aproape 18 ani de la incidentul care a lăsat-o dezgolită pe solistă

Într-un documentar ce vizează viața sa privată, Janet Jackson a vorbit, printre altele, și despre episodul de la Super Bowl 2004, când Justin Timberlake i-a dezvelit accidental un sân în faţa a milioane de telespectatori.

Lucian Viziru

Lucian Viziru, adevărul despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: ”Nu se știa ce se va întâmpla cu mine!”

Lucian Viziru, fostul membru al trupei ”Gaz pe Foc”, a trecut prin momente dificile la sfârșitul lunii decembrie, când a ajuns la spital chiar de Revelion. Acum, acesta a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut.

Adele

Adevăratul motiv pentru care Adele și-a anulat concertele din Las Vegas: ”Sunt probleme în paradis!” Artista, în lacrimi la repetiții

Vestea că Adele și-a anulat concertele din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, a stârnit revoltă printre fanii ei, iar acum s-a aflat și adevăratul motiv ce a stat la baza acestei decizii. Mai exact, se pare că artista ar avea probleme personale.

The BRIT Awards 2019 - Red Carpet Arrivals

Milionarul DJ Calvin Harris renunță la stilul de viață strălucitor de la Hollywood. S-a făcut fermier în Ibiza

Calvin Harris, într-o ipostază neașteptată: a devenit fermier după ce și-a cumpărat o fermă uriașă în Ibiza. Superstarul în vârstă de 38 de ani și-a dorit să renunțe la stilul de viață strălucitor de la Hollywood în favoarea unei vieți mai liniștite în Ibiza. Harris și-a vândut cele două conace pe care le deținea în Los Angeles, în 2020. Pe una dintre case a obținut 7 milioane de dolari. 

Z100's iHeartRadio Jingle Ball 2019 - Show

Un bărbat a fost arestat după ce a intrat cu maşina în reşedinţa cântăreţei Taylor Swift

Poliţia din New York a anunţat vineri arestarea unui bărbat care a intrat cu maşina în timpul nopţii în reşedinţa superstarului pop Taylor Swift, informează AFP, potrivit Agerpres.

Lora

Lora, electrizantă într-o rochie super scurtă, la 39 de ani. Fanii, impresionați: ”Ești din alt Univers!”

Lora nu trece neobservată și, fără doar și poate, artista știe cum să-și pună în valoare formele perfecte, iar dovadă sunt imaginile pe care le postează pe rețelele sociale.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, poze una și una în vacanța din SUA. La 39 de ani arată ca o puștoaică în rochiile scurte și mulate luate în bagaj

În timp ce în România gradele din termometre ajung la limita înghețului, Andreea Antonescu își etalează garderoba de vară în vacanța de pe coasta de Vest a Statelor Unite, unde vremea îi permite chiar să stea și la plajă. Jumătatea trupei Andre se află de mai bine de o lună pe tărâm american, acolo unde a sărbătorit Crăciunul și Revelionul, alături de fiica sa, plecată în vacanță la tatăl ei, Traian, fostul partener al Andreei.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!