Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE KAWALA - TIME SLIPPING AWAY (NEW PW)

Știri

alexandra stan

Alexandra Stan, mișcări languroase în bustieră și fustă mini din cristale. Solista, protagonista unei ședințe foto pline de strălucire

Alexandra Stan a început 2022 cu vacanțe, dar și cu proiecte profesionale care o arată în ipostaze dintre cele mai diverse. Recent, cântăreața a fost protagonista unei ședințe foto pline de strălucire, în care s-a mizat pe puterea ei de seducție. Îmbrăcată într-un outfit sclipitor, care a lăsat la vedere multă piele, Alexandra a pus la bătaie cele mai intense priviri și cele mai languroase mișcări.

Adele și Rich Paul

Felul subtil în care Adele le-a răspuns celor care anunțau probleme în relația cu ei. Artista a transmis că va cânta la Brit Awards

În ultimele zile, Adele s-a confruntat cu zvonurile care puneau amânarea concertelor din Las Vegas pe seama problemelor din relația cu Rich Paul. Artista a pus capăt acestor informații, cu o intervenție pe Instagram în care a anunțat că va cânta la Brit Awards. Felul în care a încheiat mesajul a adus-o în ziarele din toată lumea.

cristina stefania

Cristina Ștefania, surprinsă într-o ținută senzuală în Bali. Artista și iubitul ei Speak și-au continuat vacanța după carantină

Cristina Ștefania și-a încântat din nou fanii cu o postare pe contul său de Instagram. Artista și iubitul ei Speak și-au continuat vacanța după ce au stat în carantină, iar acum se bucură de peisajele spectaculoase din Bali. 

Antonia, o nouă apariție neobișnuită

Antonia, total transformată cu părul negru ca abanosul și cu breton. Cum a reacționat Inna când a văzut cum arată artista

La doar câteva zile de când Antonia a apărut cu părul negru ca abanosul și cu breton drept, cântăreața și-a impresionat din nou fanii, dar și pe Inna, care n-a întârziat să reacționeze în dreptul postării.

delia

Delia, așa cum nu ai mai văzut-o: cu părul șaten și lung. Artista e schimbată total cu noul look

Delia este una dintre artistele care-și schimbă deseori look-ul. Hainele sunt marea ei pasiune, așa că în garderoba impresionantă se regăsesc piese la care multe femei doar visează sau pe care nu multe ar avea curaj să le poarte. Ei bine, și la capitolul coafură, artista a experimentat mult de-a lungul anilor, iar recent, a făcut-o din nou.

Ed Sheeran Visits The SiriusXM Studios In New York City

Ed Sheeran este cel mai difuzat artist la radio, la nivel mondial. Cine completează Top 5

Ed Sheeran este cel mai difuzat artist la radio, la nivel mondial. Cântărețul britanic este urmat în clasament de Dua Lipa și The Weeknd. Autorul hitului „The Shape Of You”, în vârstă de 30 de ani, are peste 4,3 milioane de difuzări pe an, global, în timp ce interpreta piesei Levitating, 4,2 milioane.

Mobilizarea_1600x960

„Mobilizarea” revine cu 50% reducere, timp de 6 luni, la portarea în rețeaua DIGI

DIGI marchează începutul lunii februarie cu cea de-a doua ediție a campaniei „Mobilizarea” și  surprinde, în perioada 1 februarie – 31 martie, clienții noi și existenți, persoane fizice, cu o ofertă avantajoasă la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!