Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE REHAB - ALL AROUND THE WORLD

Știri

72nd Sanremo Music Festival, Italy - - 02 Feb 2022

Eurovision 2022. Cine sunt starurile care vor prezenta concursul la Torino

Cântăreaţa italiană Laura Pausini, interpretul britanico-libanez Mika şi personalitatea TV Alessandro Cattelan vor fi gazdele Eurovision 2022, concurs care va avea loc la Torino între 10 şi 14 mai, au anunţat miercuri organizatorii, potrivit AFP, transmite Agerpres.

antonia

Antonia, despre frici, regrete și ideea ei de fericire. Alex Velea e omul pe care-l admiră cel mai mult: "Bun, loial, un tată minunat"

Apreciată pentru felul în care arată, dar și pentru muzica ei, Antonia preferă de fapt discreția. Se simte minunat pe scenă, dar și alături de cei trei copii ai ei și de logodnicul Alex Velea. La invitația revistei Viva, solista a răspuns la câteva întrebări despre viața personală, despre cele mai mari temeri și regrete, dar și despre ce o face fericită.

eurovision romania 2022

Eurovision România 2022. Când au loc semifinalele și care sunt concurenții care se luptă pentru un loc în finala națională

Cu pași repezi și sigur, România se pregătește să-și aleagă reprezentantul pentru Eurovision 2022, concursul european de muzică ce va avea loc în luna mai, în Italia. Semifinalele Eurovision România 2022 încep sâmbătă, 5 februarie, cu prima dintre cele trei ediții ale emisiunii "Drumul spre Torino".

Mira și-a reluat vacanța după ce s-a vindecat de Covid/ Instagram

Mira și-a reluat vacanța după ce s-a vindecat de Covid. Artista a fost surprinsă într-un cadru exotic purtând o rochie neagră elegantă

Mira a ieșit recent din carantină după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar acum, artista și-a reluat vacanța mult dorită. Cântăreața în vârstă de 26 de ani a postat o nouă fotografie pe contul de Instagram, bucurându-se de priveliștea luxoasă din Italia. 

inna

Inna nu ratează nicio ocazie pentru a se face remarcată. Cântăreața, irezistibilă într-o bustieră: ”Arăți superb!”

Inna este îndrăzneață atunci când vine vorba de alegerea unor ținute care să-i pună în valoare silueta perfectă, iar acum artista a făcut furori cu o ținută spectaculoasă, de culoare roz.

nicole cherry

Nicole Cherry, spectaculoasă la câteva luni după ce a devenit mamă: „Simt că am renăscut”

Nicole Cherry a postat o fotografie spectaculoasă și în același timp senzuală pe contul său de Instagram. Imaginea a venit însoțită de un mesaj profund și puternic. 

Rihanna's Savage x Fenty valentine's lingerie collection

Cum a reacționat tatăl celebrei Rihanna când a aflat că va fi bunic

Rihanna și A$AP Rock vor deveni părinți pentru prima oară, iar vestea a adus multă fericire în familiile celor doi. Tatăl artistei originare din Barbados este extrem de încântat. Aceasta a dat o declarație pentru Page Six în care a povestit cum a reacționat când fiica sa i-a spus că va fi bunic. 

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!