Bucuresti | 102,8FM ROBBIE WILLIAMS - 2002 - FEEL

Știri

Elena Gheorghe

Elena Gheorghe și-a afișat silueta de puștoaică, în costum de baie, la munte: "-2 grade, coafura rezistă"

Deși aveau programată o vacanță la căldură, Elena Gheorghe și familia ei nu au mai putut ajunge din cauza unor probleme legate de pașapoarte, însă au găsit un loc frumos în România în care să se distreze. La pol opus, însă, în zăpadă și ger. Cu toate acestea, artista a găsit oportunitatea de a purta costumul de baie pe care l-ar fi împachetat și pentru destinația exotică.

Vlăduța Lupău

Cele mai spectaculoase imagini cu Vlăduța Lupău. Nu a pozat nicicând în așa ipostaze pline de senzualitate și eleganță

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai populare artiste ale momentului, a fost protagonista unei ședințe foto speciale. Solista de 30 de ani a mizat pe feminitate și senzualitate și s-a lăsat pozată în ipostaze în care nu am mai văzut-o.

zayn-gigi-hadid

Gigi Hadid, despre lecțiile pe care le-a învățat în 2021, după despărțirea de Zayn Malik: „Trebuie să începi să-ți calculezi pașii”

Gigi Hadid a vorbit recent despre lecțiile pe care le-a învățat în anul 2021, la trei luni de la despărțirea de fostul ei iubit Zayn Malik. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 16 luni. 

copiii-lui-michael-jackson-vor-veni-la-grammy-2010

Copiii lui Michael Jackson, apariție rară la un spectacol din New York. Cât de mari au crescut cei trei

Paris, fiica regretatului Michael Jackson, a fost în centrul atenției la spectacolul de pe Broadway ”MJ: The Musical”, unde a fost însoțită de frații ei, Prince și Michael, scrie JustJared.com.

Rihanna a distribuit prima fotografie cu burtica de gravidă/ Profimedia

Rihanna, prima fotografie cu burtica de gravidă. Ce spune un apropiat despre relația cu A$AP Rocky: „A schimbat-o mult!”

Rihanna a postat prima fotografie cu burtica de gravidă, la doar câteva zile de la anunțul că este însărcinată cu rapperul A$AP Rocky. Fotografia artistei a strâns peste 11 milioane de aprecieri în doar șapte ore de la publicare și mii de fani au complimentat-o și i-au făcut urări de bine. 

mira

Mira, primele poze în costum de baie din vacanța exotică în care a reușit să plece după ce s-a vindecat de Covid: "Pofta ce-am poftit"

La jumătatea lunii ianuarie, Mira anunța pe Instagram că nu începuse anul prea bine. Solista a fost nevoită atunci să-și amâne vacanța exotică, după ce s-a infectat cu coronavirus. Din fericire, a putut reprograma, iar zilele acestea a ajuns la soare, pe nisip fin, printre palmieri.

Billie Eilish, la MET Gala 2021

Billie Eilish, o nouă schimbare de look. Fanii au reacționat imediat: ”Încetează să mai folosești foarfecele!”

Billie Eilish are doar 20 de ani și pare să adore schimbările de look radicale. La aproape un an de zile de când și-a vopsit părul blond și a impresionat o lume întreagă, cântăreața a optat pentru o altă transformare.

Ultimele știri

Anna Lesko/ Foto: Facebook

Anna Lesko, într-o rochie cu decupaje care i-au lăsat silueta la vedere. La 45 de ani, artista arată ca o puștoaică

Enrique Iglesias' brother, Julio Iglesias Jr, pays tribute to his father Julio Iglesias, applauded by his biggest fan, his mother Isabel Preysler.

Iubita lui Julio Iglesias Jr., răvășitoare într-un costum de baie. Imaginile cu Ariadna i-au cucerit pe fani: „Cea mai frumoasă!”

Celebrity Selfies

Hailie, fiica lui Eminem, a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Soțul ei este extrem de entuziasmat

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!