Bucuresti | 102,8FM MOONSOUND - WHAT IS LOVE (NEW PW)

Știri

game of thrones

Hackerii amenință că vor difuza mai devreme ultimul episod din Game of Thrones

O grupare de hackeri intitulată Mr Smith amenință că va difuza ultimul episod din seria a 7-a Game of Thrones, înainte de termen. Bine, sincer, data trecut când s-a întâmplat asta nici măcar nu a fost nevoie de hackeri, ci doar de (ne)îndemânarea HBO.

beyonce

Jay-Z şi Beyonce au făcut credit la bancă pentru a-și lua o casă colosal de scumpă

Dacă credeai că vedete de talia lui Jay-Z și a lui Beyonce nu fac credite la bancă, ei bine, te înșelai. E drept că oamenii au împrumutat, se pare, nu mai puțin de 53 de milioane de dolari, dar asta e altă poveste.

taylor-swift

Motivul pentru care Taylor Swift a dispărut de pe rețelele de socializare, deslușit!

Zilele trecute, Taylor Swift își punea fanii pe gânduri cu gestul său neînțeles de a-și închide toate conturile pe rețelele de socializare, făcându-i pe unii să creadă că se află într-o perioadă depresivă.

Kristen-Stewart - Miley-Cyrus

Poze nud cu Miley Cyrus și Kristen Stewart, publicate pe Internet

Miley Cyrus şi Kristen Stewart sunt cele mai noi victime ale unor hackeri care fură poze private din telefoanele vedetelor, pentru a le publica mai apoi pe un site destinat adulților.

alexandra-stan-vara-2017-header

Provocare vedetelor | Ce a făcut Alexandra Stan cu o bâtă de baseball şi un spray cu frişcă

Alexandra Stan a fost invitata de miercuri, 23 august, la matinalul de vacanţă de la ProFM, realizat de Diana Ramadan şi Nono Semen. A cântat în LIVE Session noul single "Noi Doi", care este compus chiar de ea.

delia vacanta

Delia, IMAGINI SUPERBE din vacanța în Mykonos! Nu-i așa că ți-ar dori să te teleportezi?

Delia ne-a luat demult mințile cu imaginile pe care le postează din vacanțe și, fix când credeam că s-a potolit, iată că artista ne-a mai băgat o serie de vacanțe virtuale în vene.

pro fm

Jo, Feli, Raluka și What's Up se bat cu apă la Pro FM

Când vine vorba de distracție, Jo, Feli, Raluka și What's Up sunt primii care spun prezent. Joi, 24 august, artiștii vor urca pe scenă și vor încinge atmosfera, în timp ce publicul cu chef de bălăceală va da startul celei mai mari bătăi cu apă!

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!