Bucuresti | 102,8FM BON JOVI - 2000 - ITS MY LIFE

Știri

taylor

Taylor Swift - Look What You Made Me Do (Lyric Video)

În urmă cu două zile, Taylor Swift anunța lansarea celui de-al 6-lea album - "Reputation", iar la scurt timp după, ne-a făcut și surpriza lansării primei melodii - ”Look What You Made Me Do”.

david-beckham-fotografie-brooklyn-beckham

Brooklyn Beckham şi-a făcut un tatuaj de care Man. United şi David Beckham ar fi mândri

Brooklyn Beckam s-a pus pe făcut tatuaje. L-a bifat pe al 7-lea, în numai 5 luni. De altfel, acesta are legătură cu cifra 7.

avicii

Avicii - Lonely Together (Part 2 - Lyric Video) ft. Rita Ora

Acum zece zile, Rita Ora și Avicii lansau Lonely Together, o piesă cu un vibe super, iar astăzi ne bucură și cu videoclipul ei!

katy perry

Katy Perry - Swish Swish (Official) ft. Nicki Minaj

Katy Perry și Nicki Minaj tocmai ce au lansat videoclip nou pentru piesa Swish Swish, care a înnebunit deja Internetul, iar de această dată, cele două artiste apar și ele în imagini și sunt superhot!

antonia (2)

OMG! Antonia s-a pozat fără sutien și a încins instant tot Internetul

Când "scapă" Antonia pe net câte o poză precum cea de mai jos, like-urile pe care le strânge sunt de ordinul zecilor de mii, ca să nu mai vorbim de bucuria pe care o face bărbaților care o urmăresc pe rețelele de socializare.

delia

RĂSPUNSUL DEMENȚIAL dat de Delia unui fan care a acuzat-o de plagiat

Aflată în vacanță în Grecia, Delia s-a fotografiat, ca de obicei, în diferite ipostaze care mai de care mai cool și evident că ținutele pe care le-a purtat pe meleagurile elene au fost unele accesorizate cu atenție și gust.

20065830_1745225619109077_5906243926569779200_n

Iubitul Serenei Williams, uimit de poftele acesteia de gravidă! Ce i-a cerut să-i aducă

Serena Williams se pregătește să devină mămică în curând, iar între timp, logodnicul său, Alexis Ohanian, este nevoit să facă drumuri la supermarket în toiul nopții. Iar poftele Serenei nu sunt printre cele mai comune !

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!