Bucuresti | 102,8FM JO - SA CURGA SAMPANIA (NEW PW)

Știri

andrew dum

Andrew Dûm - Limoncello (ft Michel Kotcha) [Official Video]

Andrew Dûm este un talent in ascensiune pe scena muzicii electronice, avand un stil viguros care uneste oamenii prin muzica si creativitate.

IMG_9794

ProFM Super Splash, prima bătaie cu baloane cu apă din București!

Anul acesta ne-am făcut din nou fleașcă în gașcă în cel mai natural shopping center din Capitală, Parklake!

trooper6

TROOPER - Maturizare (360) - 2017

Trooper lansează propria variantă a piesei "Maturizare", cover după piesa cu același nume a maestrului Tudor Gheorghe. Lansarea este însoțită de un videoclip filmat în format 360°, o premieră în lumea metal autohtonă!

20184525_1423887211032958_3807427970339962880_n

VIDEO COOL! Cum se antrenează Jennifer Lopez alături de iubitul său

Mulți spun că arată de parcă ar fi suflete pereche, iar fericirea li se citește pe față în orice poză sau la orice apariție în public. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează unul dintre cele mai tari cupluri ale momentului și cum ochii presei sunt în permanență ațintiți asupra lor, vedetele trebuie să facă tot ce le stă în putere ca să arate excepțional!

robert

Robert Downey Jr , anunț de ultimă oră pentru toți fanii săi

Robert Downey Jr. este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood și vorbim aici de cel puțin câteva generații care îi adoră filmele, pentru că acesta ne-a obișnuit cu roluri de excepție încă din tinerețe! Totodată, este și unul dintre cele mai active personaje de la Hollywood pe rețelele de socializare, așa că Robert a ținut să-și avertizeze fanii că există mai mulți impostori pe internet care, folosindu-i numele, doresc să obțină diverse foloase necuvenite.

miley

Miley Cyrus, GOALĂ pe coperta unui album de artă

Dacă zilele trecute aflam că Miley a ajuns, fără voia ei, goală pe Internet, iată că astăzi primit vestea că artista a făcut asta și de bună voie, ce-i drept, în numele artei.

velea

Alex Velea - Latino Vero | Videoclip Oficial

Nu știm sigur dacă e mare fan The Weeknd sau Wiz Khalifa, însă cert este că Velea și-a schimbat radical look-ul pentru cel mai nou videoclip al său, cel al melodiei Latino Vero și poate fi confundat cu ușurință cu unul dintre cei doi artiști de mai sus!

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!