Bucuresti | 102,8FM THE URS - PAMANTUL (NEW PW)

Știri

loftista

Noaptea Tarziu a lansat o nouă parodie: „Loftista"

Baietii de la Noaptea Tarziu lanseaza o noua parodie care va cuceri cu siguranta internetul: „Loftista". Piesa este un cover amuzant dupa „Olha a Explosão", a lui MC Kevinho.

2011 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Inside

Poze cu Justin Bieber GOL PUȘCĂ au apărut pe Instagramul Selenei Gomez

Conturile marilor vedete de pe rețelele de socializare au devenit, din ce în ce mai des, ținte ale hackerilor extrem de pricepuți, iar Selena Gomez este cea mai recentă dintre victime.

inna-pohui

Inna a dezvăluit care sunt serialele momentului la care se uită

Inna nu prea are timp să vadă acasă serialele ei preferate, asta pentru că mai tot titmpul este pe drumuri cu concerte. Dacă nu le poate vedea acasă, liniştită, în faţa televizorului, Inna le vede unde poate. De exemplu: în avion.

kit-harington-jon-snow-tinerete

De nerecunoscut! Cum arătau în tinereţe actorii din Game Of Thrones

Game of Thrones se apropie de marele final în 2019. Boredpanda.com a publicat o serie de fotografii cu unii dintre cei mai cunoscuți actori din serial, iar diferențele dintre începuturile carierei și prezent sunt colosale!

taco-bell-meniu

Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume vine în România

Cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume, va ajunge şi în România, începând cu această toamnă. Primul restaurant de la noi din țară va fi inaugurat în Băneasa Shopping City din București, iar compania deja își caută angajați.

eclipsa

Evenimentul care a isterizat Facebook-ul! Toată lumea merge la eclipsa totală de soare din anul 2081!

Un eveniment creat pe Facebook a ajuns să fie una dintre cele mai accesate pagini de pe rețeaua de socializare: aproximativ 30 000 de români au anunțat că vor participa la eclipsa totală de soare ce va fi vizibilă din țara noastră, în anul 2081. Mulți ambițioși, am spune noi, însă 64 de ani nu par a fi chiar așa departe, nu?

kamara

Kamara - Comme Le Vent | Official Video

Kamara, jumatatea de culoare din trupa Alb Negru, a lansat un nou single in limba franceza, cu videoclip, la piesa "Comme le vent", o continuare a lui "Encore plus fort".

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!