Bucuresti | 102,8FM THE URS - PAMANTUL (NEW PW)

Știri

jared-leto-mtv-vma-2017

VIDEO | Jared Leto, discurs emoţionant despre Chester Bennington la VMA

Trupa Thirty Seconds To Mars a cântat noul single "Walk On Water", la ediţia din acest an a MTV Video Music Awards. Vocalistul formaţiei, Jared Leto a avut un discurt emoţionant la adresa lui Chester Bennington, solistul de la Linkin Park, care ne-a părăsit pe 20 iulie.

maya antonia

Mesajul emoţionant al Antoniei pentru fiica sa, Maya, care a împlinit 7 ani

Fiica Antoniei, Maya, a împlinit recent frumoasa vârstă de 7 ani, prilej cu care cântăreața i-a dedicat câteva rânduri pe Instagram, însoțite de o poză superbă, de la maternitate.

taylor

VIDEOCLIP NOU: Taylor Swift - Look What You Made Me Do

La doar câteva zile după ce a lansat melodia "Look What You Made Me Do", Taylor Swift a ales momentul perfect și pentru lansarea videoclipului: MTV Video Music Awards 2017.

colaj-tinute-vma-2017

Cele mai tari ţinute de la MTV VMA 2017

Duminică, 27 august, s-a desfăşurat ediţia din acest an a MTV Video Music Awards. Cea de-a 34 ediţie, desfăşurată în The Forum, Inglewood, California, a fost prezentată de Katy Perry.

kendrick-lamar-6

Kendrick Lamar, marele câştigător de la MTV Video Music Awards 2017

Kendrick Lamar a plecat acasă cu o bună parte a premiilor care s-au oferit la gala MTV Video Music Awards 2017, care a avut loc duminică, la Los Angeles. Mai exact, rapperul a câştigat nu mai puțin de şase premii, printre care: premiul pentru cel mai bun videoclip al anului, "Humble", premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, "Best Cinematography", "Best Direction", "Best Art Direction", "Best Visual Effects".

brad-pitt-2017

O actriță celebră ar fi noua iubită a lui Brad Pitt

Divorțul între Angelina Jolie și Brad Pitt ține prima pagină a ziarelor din întreaga lume. În ultima perioadă au apărut știri despre presupusa iubită a lui Brad Pitt, după despărțirea de Angelina.

smiley-atentie

Smiley, prima declaraţie despre presupusa relaţie cu Gina Pistol

În ultima perioadă s-a vorbit despre o presupusă relație pe care Smiley ar avea-o cu Gina Pistol. După câteva zile în care nu a oferit niciun punct de vedere pe marginea acestui subiect, Smiley a dat o scurtă declarație.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!