Bucuresti | 102,8FM IRAIDA - LAS-O ASA (NEW PW)

Știri

delia

Cum arată sora Deliei, însărcinată în 6 luni (FOTO)

Oana, sora mai mică a Deliei, se pregătește cu pași repezi să devină mămică. Recent, ea a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare în costum de baie și cu burtica de gravidă la vedere și trebuie să spunem că este clar cea mai frumoasa imagine pe care am văzut-o pe ziua de azi!

nicole-scherzinger-header

Boala de care nu a ştiut nimeni! Nicole Scherzinger a dezvăluit drama care o urmărește și astăzi

Nicole Scherzinger, fosta componentă a trupei The Pussycat Dolls, a dezvăluit drama prin care a trecut mulţi ani. "M-am simţit prizonieră" a declarat Nicole într-un interviu pentru revista Cosmopolitan.

autumn_music_by_eredel

10 melodii numai bune de ascultat în prima zi de toamnă

Nici noi nu ne explicăm foarte concret unde au dispărut cele trei luni de vară, cert e că ne-am trezit, exact ca voi, în prima zi de toamnă, fără să ne dăm seama cum am ajuns aici. Și ca să nu ne întristăm prea tare că : încep școlile, facultățile, învățatul, se termină concediile, traficul devine un coșmar...am decis să ne tratăm prin muzică.

prince-fiu-michael-jackson

Pe 29 august, Michael Jackson ar fi împlinit 59 de ani! Gest emoţionant făcut de fiul său

"King Of Pop" ar fi împlinit pe 29 august 2017, 59 de ani. Fiul acestuia, Prince, a făcut un gest emoţionant în memoria tatălui său.

priscilla-chan-mark-zuckerberg-

Mark Zuckerberg a devenit din nou tată! Cum arată micuţa August

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a prezentat-o lumii pe cea de-a doua fiică a sa prin intermediul unui mesaj publicat pe rețeaua de socializare pe care o conduce.

jon-dany-

Scene incendiare în ultimul episod Game of Thrones, între Daenerys și Jon Snow

Ei bine, inevitabilul s-a produs. Adevărul este că atât de mulți fani ai serialului își doreau să se întâmple asta, încât probabil producătorii n-au avut de ales.

russell-brand-159108l-poza

Fostul soț al lui Katy Perry s-a recăsătorit cu un model (FOTO)

Russell Brand și Katy Perry s-au iubit ani la rândul, până când au decis că nu sunt tocmai suflete pereche și că nu le este sortit să rămână împreună o veșnicie. În prezent, Katy este singurică, iar Russell tocmai ce s-a căsătorit cu iubita sa cu 12 ani mai tânără, modelul Laura Gallacher, care l-a făcut între timp și tătic.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!