Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Știri

taylor

GEST CONTROVERSAT făcut de Taylor Swift! Fanii nu își dau seama ce se întâmplă cu ea

N-ar fi pentru prima oară când o vedetă de talie mondială renunță la orice canal de comunicare cu fanii, însă pentru Taylor Swift, rețelele de socializare nu reprezentau oricum un prilej de a da prea mult din casă, mai ales că artista a preferat mai mereu să-și țină viața privată departe de ochii presei.

masina

Un bărbat s-a deghizat în scaun auto și a făcut oamenii să creadă că mașina sa rulează fără șofer

Mai mulți oameni din Virginia au fost victimele unei păcăleli de zile mari, asta după ce un bărbat s-a deghizat în scaun auto și i-a făcut pe privitori să creadă că mașina pe care o conducea rula de una singură.

raluka

Imagini din spatele videoclipului lansat de Raluka, "Du-ma Spre Noi"

In urma cu doua luni, Raluka si-a surprins fanii cu noua ei piesa, "Du-ma Spre Noi", care marcheaza o noua etapa in cariera artistei.

comori

Pro FM a dat strigarea pentru o nouă căutare de comori, la Divertiland Water Park

După-amiaza de joi a fost blană, cu Ramona și Sebastian Coțofană, care și-au chemat ajutoare de nădejde: băieții de la Noaptea Târziu au săpat și ascultătorii ProFM au câștigat !

robin

Robin Thicke și iubita sa de doar 22 de ani vor deveni părinți

Robin Thicke, în vârstă de 40 de ani, va deveni din nou tătic! Iubita lui, April Love Geary, a făcut anunțul pe o rețea de socializare printr-o poză a unei ecografii.

anne

Anne Hathaway, fotografii nud pe un site de adulți! Actrița, victima hackerilor

Anne Hathaway a avut parte de o serie de experiențe mai puțin plăcute, asta după ce s-a trezit cu mai multe fotografii nud pe un site compromițător.

miley

Miley Cyrus - Younger Now (Official Video)

"Younger Now" este numele celei mai noi piese marca Miley Cyrus, dar și numele noului său album, programat să apară pe 29 septembrie.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!