Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan TRIBBS - WITHOUT YOU (NEW PW)

Știri

nono-whatsUP-diana-ramadan

VIDEO | Cel mai tare freestyle de la What's UP: "Pentru ProFM m-am şi tatuat!"

Despre marţi se spune că sunt trei ceasurile rele. Noi, la ProFM, am avut trei ceasuri superbune la matinalul de vacanţă, realizat de Diana Ramadan şi Nono Semen. Invitaţi au fost JO şi What's UP, care vor cânta la ProFM Super Splash, un eveniment unic: concert şi bătaie cu apă, joi, 24 august, ora 18.00, Parklake Shopping Center!

599bdfacb1248_36309503230_07f80bb409_f__700

TOP 10 cele mai tari fotografii cu eclipsa totală de soare din 2017

Într-un fel, ne-a părut rău că nu locuim în SUA, pentru că am ratat unul dintre cele mai frumoase și rare fenomene astronomice - eclipsa totală de soare.

beyonce

Cele mai HOT fotografii cu Beyonce de când a devenit mămică de gemeni

Nu știm exact ce mănâncă Beyonce sau ce vrăji face, însă un lucru e cert: Arată excepțional de bine și nu se ferește să arate asta pe net ori de câte ori are ocazia.

selena gomez

SCENE ȘOCANTE cu Selena Gomez în timp ce naște, în noul film al lui James Franco

Selena Gomez nu este străină de lumea filmului, aparițiile sale în diverse producții cinematografice fiind destul de numeroase, însă ultima dintre ele pare să le întreacă pe toate!

leonardo dicaprio

Ea este noua iubită a lui Leonardo DiCaprio!

Leo s-a despărțit în mai de fotomodelul Nina Agdal, însă nu a alocat prea mult timp suferinței, întrucât actorul pare să se iubească în prezent cu un alt fotomodel.

rucsac

Invenție cool: Rucsacul care nu poate fi furat (VIDEO)

Mai mult ca sigur te-ai confruntat cu problema asta măcar o dată în viață! Ești în public, cu rucsacul în spinare, vrei sa-l lași undeva jos pentru a te ocupa de altă activitate, dar nu poți, de teamă că va fi furat. Sau, mai rău, chiar ți-a fost furat.

vunk

Vunk feat. Irina Rimes - Stai langa mine (Official Video)

"Stai langa mine", cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, este prima colaborare a trupei cu Irina Rimes.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!