Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Știri

brad-pitt-angelina-jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie, condamnaţi să plătească o jumătate de milion de euro

De parcă n-ar fi de ajuns că traversează o perioadă dificilă din care nimeni nu prea mai înțelege nimic, Curtea de Apel din Paris le-a mai făcut o bucurie celor doi actori, care au de plătit, la comun, nici mai mult nici mai puțin de jumătate de milion de dolari!

margot robbie

OMG! Margot Robbie este de NERECUNOSCUT în noul său rol

Frumoasa actriță Margot Robbie, care ne-a sucit mințile cu rolul său din "Lupul de pe Wall Street", pare să fie complet de nerecunoscut în cel mai nou film al său - "Mary Queen of Scots".

muraturi

Murături trase în ciocolată / murături pane - cele mai noi trenduri în bucătărie! Le-ai încerca?

Evident că pentru cei care adoră murăturile, simpla lor existență nu era suficientă! Recent, netul s-a umplut de rețele cu și despre murături, iar două dintre ele trebuie să recunoaștem că ne-au cam stârnit și nouă interesul: Murăturile scufundate în ciocolată și murăturile pane.

alexandra stan

Alexandra Stan lovește din nou cu un pictorial incendiar la Pamukkale (GALERIE FOTO)

Pentru Alexandra Stan, fotografiile extrem de hot de pe rețelele de socializare sunt un must have, mai ales că artista își bucură prietenii virtuali din ce în ce mai des :)

fetita bohemian rapsody

"Bohemian Rhapsody", cântată de o puștoaică în vârstă de 2 ani (VIDEO)

Nu trebuie să fii fan Queen ca să adori "Bohemian Rhapsody", iar asta o dovedește cel mai bine fetița din imaginile de mai jos, care și-a surprins părinții în mașină cu talentul său.

jon snow

HAHAHA! Video-ul funny în care Jon Snow imită dragonii a cucerit internetul

Actrița Emilia Clarke a postat recent pe o rețea de socializare o scenă petrecută într-o pauză de la filmările Game of Thrones, sezonul 7.

antonia

Ăsta e cel mai tare video cu Antonia! S-a deghizat în pițipoanca supremă!

Antonia nu stă locului nicio secundă, iar ultima ispravă este un video de tot râsul, în care artista ne arată, alături de BRomania, ce înseamnă să fii o pițipoancă desăvărșită.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!