Bucuresti | 102,8FM SHAGGY - ULTIMATUM

Știri

cardi-b-insarcinata-instagram

Cardi B a devenit mamă! Nu ai să ghiceşti niciodată ce nume i-a pus fetiţei

Gata cu aşteptarea! Cardi B a devenit mamă de fată. Ea a născut pe 11 iulie, iar vestea a dat-o pe Instagram. Cardi B şi soţul ei, Offset, unul din componenţii trupei Migos, au ales un nume original pentru fetiţa lor.

jo-juno-instagram-header

El este noul iubit al lui Jo. Primele fotografii cu ei împreună au fost postate pe Instagram

Vara aceasta a venit pentru multe artiste de la noi cu multă căldură...în suflete. Asta pentru că au noi iubiţi. Jo a confirmat oficial că formează un cuplu cu JUNO.

michael-jackson-kiss-hepta

Mărturisire uluitoare făcută de medicul lui Michael Jackson, la nouă ani de la moartea starului

Michael Jackson a fost castrat chimic, pentru a-şi păstra vocea, la cererea tatălui său, Joe Jackson, afirmă fostul medic personal al starului american, Conrad Murray, care a fost condamnat pentru uciderea cântăreţului.

gigi-hadid-zayn-alb-negru-hepta

Ce a făcut Gigi Hadid pentru a-l face fericit pe Zayn. A trecut şi peste promisiunea mamei

Relaţia între modelul Gigi Hadid şi Zayn a ajuns la un alt nivel. După o perioadă lungă în care nu a mai postat pe Instagram amănunte din intimitatea lor, Gigi Hadid a revenit la declaraţiile de dragoste publice.

bierber-aroganta-lamborghini-cash-only-header-hepta

A fost publicată averea lui Justin Bieber. Are mai mulţi bani decât ţi-ai putea închipui

Justin Bieber se află fin nou pe val, nu pentru că a scos vreun hit, ci pentru că are de gând să se aşeze la casa lui. A făcut deja pasul în acest sens. S-a logodit cu modelul, Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin.

bruno-mars-header-hepta

Bruno Mars, la un pas de tragedie! Scena pe care cânta a luat foc | VIDEO

Bruno Mars a avut un concert de pomină la Glasgow, pe 10 iulie. La un moment dat, efectele pirotehnice au pornit un incendiu pe scenă.

carla's-dreams-lacrimi-pumni-pereti

Muzică nouă | Carla's Dreams - "Lacrimi şi Pumni în Pereţi" | Official Video

Carla's Dreams a lansat o piesă nouă, care a ajuns rapid în trending pe YouTube. Este vorba de "Lacrimi şi Pumni în Pereţi". În câteva ore de când clipul a fost urcat pe YouTube acesta a strâns aproape 300.000 de vizualizări.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!