Bucuresti | 102,8FM MANUEL RIVA - STRANGERS TO LOVERS (NEW PW)

Știri

shift-connect-r-piele-alba-piele-neagra

Muzică nouă | SHIFT feat. Connect-R – "Piele Albă, Piele Neagră" | VIDEO

SHIFT şi Connect-R încing vara şi mai mult. Au lansat "Piele Albă, Piele Neagră", o piesă fresh pe ritmuri de trap, care beneficiază de un clip cu câteva accente hot.

liviu-teodorescu-hospice-donatie-header

Liviu Teodorescu şi-a donat ziua de naştere pentru o cauză nobilă!

Pentru Liviu Teodorescu ziua de joi, 12 iulie a fost una foarte specială. A ales să îşi sărbătorească ziua de naştere într-o manieră diferită faţă de alţi ani. În loc de o petrecere cu fast, artistul a preferat să facă o mica reuniune alături de familie, prieteni şi colegi de breaslă precum Alina Eremia, ADDA, Ana Baniciu, Nicoleta Nuca sau Matteo, pentru a-i încanta cu câteva piese în cadrul unui concert unplugged, însă scopul principal a fost donarea zilei sale de naştere copiilor care suferă de cancer din cadrul HOSPICE Casa Speranţei.

despablito-delia-grasu-xxl

E vară, vine „Despablito”! Delia & Grasu XXL lansează un nou single plin de umor | VIDEO

Umor cât cuprinde în versuri și imagine, culoare, un pic de spirit latino și Columbia adusă în România printr-o poveste amuzantă. Așa arată „Despablito”, noua piesă și noul videoclip ale Deliei, în colaborare cu Grasu XXL.

kylie-jenner-header-hepta

Kylie Jenner este cea mai tânără persoană care a strâns o avere de aproape un MILIARD de dolari

Vedeta americană de reality-show şi deţinătoarea unei game de produse cosmetice este la un pas să devină cea mai tânără miliardară ''autorealizată'', ea confruntându-se totodată cu numeroase voci critice care susţin că succesul său s-ar datora de fapt mediului privilegiat din care provine.

pusti-bani-gata-instagram-header

Cum se distrează puştii de bani gata de pe Instagram! Aşa îşi petrec vara cei mai bogaţi tineri

Am descoperit un cont pe Instagram unde este expus stilul de viaţă al unortineri de bani gata din întreaga lume. Este vorba de Rich Kids. Acolo găseşti fotografii în care cei mai bogaţi adolescenţi din lume îşi etalează luxul.

Smiley (1)

DigiTALES by Cat Music - o experienta digitala unica pentru industria muzicala

Acum cateva zile, 500 de invitati din industria muzicala au pasit in era viitorului la digiTALES by Cat Music.

ronaldo-joaca-hepta

Pe asta n-o ştiai! Ce a făcut Ronaldo imediat după ce a semnat cu Juventus Torino

Cristiano Ronaldo este până acum transferul verii în fotbalul mondial. Portughezul a plecat de la Real Madrid şi pentru umrătoarele patre sezoane va îmbrăca tricoul lui Juventus Torino. Suma transferului depăşeşte 100 de milioane de euro, iar sarariul lui CR7 este de 30 de milioane de euro pe an.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!