Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - ROOTS (NEW PW)

Știri

dorian-popa-instagram-header

Dorian Popa a vorbit pentru prima dată de problemele familiale şi de relaţia distantă cu tatăl său

Dorian Popa a povestit pentru prima dată un capitol nefericit din viaţa sa, separarea părinţilor săi. Dorian a vorbit într-un nou episod al vloggului său despre cât de mult l-a afectat despărţirea părinţilor şi cum a ajuns să aibă o relaţie distantă cu tatăl său.

vladimir-putin-conor-mcgregor

Conor McGregor a dat mâna cu Putin, dar iată cum au reacţionat gărzile de corp ale preşedintelui rus

Luptătorul irlandez Conor McGregor s-a aflat printre invitaţii lui Vladimir Putin la finala Campionatului Mondial din Rusia. McGregor a dorit să se fotografieze cu liderul de la Kremlin, dar a făcut o greşeală: a pus mâna pe el.

bieber-hailey-instagram-cada-header

Fotografia din cadă cu Bieber şi Hailey care a strâns aproape 9 milioane de like-uri în 3 zile

Justin Bieber se pare că în sfârşit şi-a găsit jumătatea, mai ales că a cerut-o de soţie pe logodnica sa, modelul Hailey Baldwin. Ei şi-au oficializat noul statut pe Instagram, unde altundeva.

demi-lovato-header-hepta

Wow! Demi Lovato se întâlneşte cu cel mai tare rapper al momentului

Demi Lovato a fost surprinsă ţinându-se de mână cu rapperul G-Eazy, devenit cunoscut după lansarea piesei "Him & I", în decembrie 2017, care este un featuring cu Halsey.

lidia-buble-instagram

Lidia Buble a spus la cine se duc toţi banii câştigaţi de ea din concerte! "El e şeful"

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează un cuplu de câţiva ani. Sunt parteneri în viaţa personală, dar şi în cea profesională. Răzvan este şi managerul Lidiei. Mai mult, prezentatorul TV are grijă de banii cuplului.

loredana-elena-header

Loredana, mesaj emoţionant pe Instagram pentru fiica sa, Elena. "Îţi mulţumesc, puiul meu!"

Loredana a postat unul dintre cele mai emoţionante mesaje pentru fiica sa care a împlinit 20 de ani. Da, nici ei nu-i vine să creadă când au trecut aceşti ani.

paris-jackson-header-hepta

Fiica lui Michael Jackson a vorbit deschis despre orientările sexuale. A recunoscut că este bisexuală

Paris Jackson, fiica regretatului star Michael Jackson, le-a mărturisit fanilor că este bisexuală, pe contul său de Instagram.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!