Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU ARMIN VAN BUUREN - EASY TO LOVE (NEW PW)

Știri

cardi-b-cucui- nicki-minaj-header

Nicki Minaj și Cardi B s-au luat la bătaie la Săptămâna Modei de la New York | VIDEO

Disputa de la distanță între Cardi B și Nicki Minaj s-a transformat într-una fizică la petrecerea organizată de revista Harper's Bazaar în cadrul Săptămânii Modei de la New York.

Olivia Newton John Arrives At RTE Studios In Dublin

Olivia Newton-John a primit un diagnostic crunt din partea medicilor

Cântăreaţa şi actriţa australiană Olivia Newton-John a dezvăluit într-un interviu că a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară în trei decenii.

ariana-grande-mac-miller-header

Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a fost găsit mort în propria locuință

Rapperul Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a fost găsit decedat în locuința sa din California. Primele indicii ale anchetatorilor duc către ipoteza că artistul ar fi murit în urma unei supradoze.

robbie-williams-ayda-field

Robbie Williams a anunţat venirea pe lume a celui de-al treilea său copil, născut de o mamă surogat

Robbie Williams şi soția sa, Ayda Field au anunţat, vineri, venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, care a fost născut de o mamă surogat.

maluma-diana-ramadan-madrid-header

Diana Ramadan, DJ-ita ProFM, a avut parte de o mega-surpriză din partea lui Maluma | VIDEO

Maluma este cel mai de succes artist latino al momentului, asta se vede în vânzarea de bilete pentru turneul F.A.M.E. Tour. Aproape toate concertele sunt sold out.

inna-fani-olah-diana-ramadan-backstage

EXCLUSIV | INNA a fost luată la întrebări de fani. Iată ce răspunsuri le-a dat artista | VIDEO

ProFM ți-a oferit ocazia să o iei la întrebări pe INNA la concertul aniversar susținut de artistă, la împlinirea a doi ani de ParkLake Shopping Center. Înainte de a urca pe scenă, ProFM i-a oferit o surpriză Innei, o sesiune "meet and greet" cu fanii ei.

inna-no-help

Muzică nouă | INNA - "No Help" | Official Video

INNA începe toamna cu un nou single “No Help", cu videoclip oficial, piesă care te va trimite direct pe ringul de dans. Pentru acest video, INNA are și un nou look, îndrăzneț, cu părul scurt și ținute extrem de sexy.

Ultimele știri

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!