Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU LILLY WOOD - 2014 - PRAYER IN C (ROBIN SCHULZ RADIO EDIT)

Știri

Ovadia & Sons - Front Row - New York Fashion Week: Men's S/S 2016

R. Kelly este acuzat de abuzuri sexuale chiar de fratele său. Acesta a povestit totul într-un interviu

R. Kelly a fost acuzat de nenumărate ori de abuzuri sexuale și relații cu minore. Artistul, al cărui nume real este Robert Sylvester Kelly, nu a fost niciodată condamnat pentru aceste acuzații.

EXCLUSIVE: Christina Aguilera Arrives At 1 Oak Harpers After Party In New York City

Christina Aguilera și Britney Spears au îngropat "Securea Războiului"! Ce i-a propus Christina

Ani de-a rândul, Christina Aguilera și Britney Spears au fost rivale și au avut mai multe conflicte în lumea muzicală. Cele două au fost apropiate la începutul anilor '90, atunci când au făcut parte din show-ul TV, Mickey Mouse Club.

chuck-norris-spot-toyota

Cel mai tare reclamă cu Chuck Norris a devenit virală. Spotul a fost lansat în luna August

În ultimii ani, Chuck Norris a devenit ținta glumelor, bancurilor și meme-urilor. Totuși, toate acestea au reprezentat un marketing bun pentru celebrul actor.

eminem-you-tube

Eminem i-a răspuns în termeni duri rapperului Machine Gun Kelly după ce acesta s-a luat de fiica lui

Încă sunt la modă "războaiele" dintre rivalii din lumea muzicii. Este deja de notorietate conflictul dintre Nicki Minaj și Cardi B, care a culminat cu bătaia de la petrecerea Harper's Bazaar. Acum, mai nou, Eminem și Machine Gun Kelly au ceva de împărțit.

Justin Bieber and Hailey Baldwin sighting in Los Angeles, CA

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au căsătorit în secret? Au fost văzuți la oficiul stării civile

Justin Bieber nu mai are răbdare și vrea să se căsătorească cât mai curând posibil. Cântărețul le spune tuturor apropiaților că Hailey este iubirea vieții sale. Justin și Hailey sunt deja logodiți, și, mai nou, se pare căsătoriți.

rihanna-savage-x-fentz-new-york-instagram

Rihanna și-a lansat noua colecție de lenjerie intimă la New York Fashion Week

Rihanna și-a lansat la Săptămâna Modei de la New York noua colecție de lenejerie intimă Savage X Fenty, miercuri, 12 septembrie. Potrivit artistei, colecția se adresează tuturor femeilor.

maluma-tatuaje-instagram

Maluma a dezvăluit semnificațiile tatuajelor sale. A mai spus cum și-a ales numele de scenă

Maluma este cunoscut în lumea muzicală ca "Pretty Boy" sau "Dirty Boy" și e considerat un macho de multe admiratore. Totuși, a fost criticat de nenumărate ori că unele versuri din melodiile sale sunt sexiste și discriminatorii, iar despre Maluma s-a spus că este misogin.

Ultimele știri

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!