Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU ADI - VREAU (NEW PW)

Știri

lino-golden-selly-frinedzone

Muzică nouă | Lino Golden x SELLY - "Friendzone" | Official Video

Începem toamna cu hype cu Lino Golden! Artistul lansează o nouă piesă în colaborare cu Selly – „Friendzone”, o melodie despre viața de liceu și provocările relațiilor din era digitală.

dolors-o'riordan3-goodbye-splash

S-a aflat cauza morții lui Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries. Nu a fost sinucidere

Dolores O'Riordan, solista grupului irlandez The Cranberries, a murit în luna ianuarie a acestui an înecată în cadă pe fondul consumului excesiv de alcool, potrivit unui raport al legiştilor.

tribut-freddie-aeroport-londra

Tribut special pentru Freddie Mercury pe aeroportul Heathrow. Toți s-au oprit să filmeze | VIDEO

Pe 5 septembrie 2015, Freddie Mercury ar fi împlinit 72 de ani. Înainte de a ajunge solistul trupei Queen, Freddie a fost unul dintre cei care cărau bagajele călătorilor pe aeroportul Heathrow.

David Beckham is a Dirty Boy as he celebrates launch of football club by sunbathing and munching burgers in Miami

David Beckham, surprins în timp ce flirta cu o brunetă misterioasă în Miami

S-a tot scris că mariajul lui David Beckham cu Victoria cam scârțâie, dar ei au negat zvonurile că divorțul este iminent. Cert este că în ultima perioadă, David și Victoria nu prea au mai apărut împreună.

delia-instagram

Delia a luat foc după ce a citit în presă că a fost invidioasă pe succesul Loredanei la Cerbul de Aur

Delia a oferit un show spectaculos la ediția din acest an a Cerbului de Aur, dar a fost surprinsă de ce s-a scris despre ea. Delia a postat pe Instagram un link cu o știre în care se spune că a fost deranjată că Loredana a avut mai mult succes ca ea în rândul spectatorilor.

2011 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Selena Gomez a rupt tăcerea în cazul prietenei sale Demi Lovato. A explicat de ce a vorbit abia acum

La o luna și jumătate de la supradoza care era s-o ucidă pe Demi Lovato, Selena Gomez a ales să vorbească despre prietena sa. Selena a vorbit despre problemele lui Demi într-un interviu pentru revista Elle, unde apare pe copertă.

Britney Spears on Stage in Oslo.

Britney Spears a comis-o din nou! A uitat în ce oraș cânta, iar fanii au luat foc | VIDEO

Sunt deja celebre gafele unor artişti care au concertat la Bucureşti şi au salutat publicul ca şi cum ar fi fost la Budapesta. Adică, în loc să spună "Hello, Bucharest" ei au spus "Hello, Budapest!".

Ultimele știri

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!