Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER MOONSOUND - WHAT IS LOVE (NEW PW)

Știri

kim-kardashian-selfie-instagram

Kim Kardashian l-a înșelat pe Kanye West cu Drake? Ea ar fi "Kiki" din piesa "In my feelings"

Nici acum nu se știe cine este "Becky with the Good Hair", femeia despre care Beyonce a spus că a avut o aventură cu soțul ei Jay-Z. Acum a apărut o altă poveste similară.

blacklist-uddi-pe-repeat

Muzică nouă | Blacklist feat. UDDI – "Pe repeat" | Official Video

După hitul "Tequila" în colaborare cu Carla's Dreams, Blacklist revine cu un nou single - “Pe repeat”. Este un featuring cu UDDI.

grasuXXXL-guess-who

Muzică nouă | Grasu XXL & Guess Who - "Doamne Ajută!" (Videoclip Oficial)

Piesa a fost produsă de Grasu XXL, Paul Iorga și George Hora (producție adițională) și conține fragmente din piesa "My Roots" a lui Chriss Casper. De mixaj și masterizare s-a ocupat Grasu XXL @ Okapi Sound Studio.

smiley-concert-facebook

Smiley are piesă nouă | "Melodia celebrează viața si libertatea fiecărui om de a-și urma visurile"

La început de septembrie, Smiley și Dorian au lansat o nouă piesă. Smiley a anunțat pe Facebook lansarea acestei melodii și a spus câteva cuvinte despre ea.

nopatea-tarziu-infractor

"Infractor": Băieții de la Noaptea Târziu au lansat o nouă parodie | VIDEO

„Infractor”, cea mai nouă parodie Noaptea Târziu, este un cover după piesa lansată în urmă cu două luni de către Doddy și Lora, „Dor Sa Te Ador”. Cucu joaca rolul omului simplu, iar Cuza ofera lectii și îl învață pe Emi, delicventul clasic, să ajungă la nivelul următor.

*EXCLUSIVE* Kanye West is all smiles walking his visitors out

Reacția lui Kanye West după ce a fost parodiat că a purtat papuci la o nuntă. Ce foto a postat

Kanye West a surprins pe toată lumea cu ținuta pe care a purtat-o la nunta prietenului său 2 Chainz. A purtat un costum elegant, dar în picioare a avut o pereche de papuci.

childish-gambino-feels-like-summer

Childish Gambino face mișto de vedete în noul său clip "Feels Like Summer" | VIDEO

După ce a dat lovitura cu clipul piesei "This is America", Childish Gambino revine cu un nou clip controversat. De această dată, artistul a ales să ironizeze mai multe vedete. Printre ele se află Jay-Z și Beyoncé, Jaden Smith, Drake, Future, Snoop Dogg, Wiz Khalifa, Dr. Dre, Diddy, Will Smith sau Rihanna,

Ultimele știri

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!