Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU ARMIN VAN BUUREN - EASY TO LOVE (NEW PW)

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.
Justin Bieber / Profimedia Images

Justin Bieber este „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs, însă încearcă să păstreze distanța de rapperul acuzat de agresiune sexuală de zeci de persoane, întrucât nu își dorește să fie asociat în vreun fel cu acest scandal.

„Justin a fost sfătuit să stea cât mai departe posibil de orice și oricine are legătură cu Diddy”, a dezvăluit în exclusivitate o sursă apropiată artistului, în ultimul număr al revistei Us Weekly, explicând că Bieber, care l-a cunoscut pe Diddy pe când era adolescent, „nu vrea să aibă de-a face” cu muzicianul aflat în dizgrație.

Bieber, care a devenit tată în luna august, „vrea să se protejeze”, mai susține sursa respectivă, care a adăugat că artistul și-a concentrat atenția pe alte aspecte pozitive în această perioadă, scrie Us Magazine. 

Citește și: Dezvăluiri despre Hailey și Justin Bieber după nașterea primului lor copil: „Sunt extrem de entuziasmați!

„Justin trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere mental acum”, spune o a doua sursă. „Are un trecut serios cu Diddy, iar acuzațiile împotriva lui au fost greu de procesat”, a mai precizat sursa respectivă.

De asemenea, artistul se concentrează în această perioadă pe familie, el fiind „încântat să fie tată”, întrucât „este ceva ce și-a dorit de ani”.

„Fericirea de a fi tată a depășit anxietatea provocată de scandalul în care este implicat Diddy”, continuă sursa.

Aceste informații vin la câteva săptămâni de când surse apropiate artistului dezvăluiau că Justin Bieber este atât de „tulburat” de vestea arestării lui Sean „Diddy” Combs sub acuzația de trafic sexual, încât s-ar fi îndepărtat tot mai mult de cei din jurul său, scrie Daily Mail.

Citește și: Justin Bieber, aproape de nerecunoscut, fotografiat în fața unui hotel popular în rândul vedetelor. Artistul va deveni curând tată

Bieber și Combs au colaborat pe „The Love Album: Off the Grid”, lansat în 2023.

„Justin Bieber este atât de tulburat de știrile despre Diddy și nu dorește să proceseze ce se întâmplă sau să discute despre asta, așa că s-a închis în el. Atât de mulți oameni care l-au ajutat să ajungă cine este astăzi au fost foarte apropiați de Diddy, așa că tot ce se întâmplă l-a surprins complet. Justin nu a mai vorbit despre acest subiect încă de la raidurile făcute de poliție la domiciliul lui Diddy. Și nici nu are de gând să o facă”.

P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime

Rapperul P. Diddy, deja inculpat şi închis pentru trafic în vederea exploatării sexuale, a fost acum acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de victime, printre care mai mulţi minori.

Aceste dezvăluiri reprezintă o nouă lovitură pentru rapperul Sean „Diddy” Combs, în vârstă de 54 de ani, care se află în prezent în arest preventiv la New York în aşteptarea procesului.

„Zidul tăcerii a fost spart şi victimele ies în faţă”, a explicat avocatul Tony Buzbee, care susţine că reprezintă 120 de noi victime, printre care 25 de minori la data faptelor, care intenţionează să-l dea în judecată pe rapper.

După ce Sean Combs a fost arestat la New York, la mijlocul lunii septembrie, firma sa a înfiinţat o linie telefonică de urgenţă. Rezultatele au fost uluitoare: „peste 3.285 de persoane” au sunat afirmând că sunt victime sau martori ai unei agresiuni comise de fostul mogul hip-hop. În timp ce 120 de victime au fost identificate, echipele implicate continuă să lucreze la „peste 100 de alte cazuri” care ar putea ajunge în instanţă, a explicat avocatul Andrew Van Arsdale, potrivit News.ro. 

Dezvăluirile despre rapper au început anul trecut cu o plângere din partea fostei sale iubite, cântăreaţa Cassie. De atunci, mai multe presupuse victime s-au făcut cunoscute, determinând procuratura federală din Manhattan să îl aresteze pe artist la mijlocul lunii septembrie. El este acuzat că s-a folosit de imperiul său muzical pentru a-şi viola sau agresa sexual victimele. Actul de acuzare îl descrie drept un prădător sexual violent care a folosit alcool şi droguri pentru a obţine supunerea acestora.

Arestarea şi încarcerarea sa au declanşat un val de mărturii care acoperă ultimele trei decenii, au explicat avocaţii în cadrul unei conferinţe de presă la Houston, Texas. „Aş spune că în 90% din cazuri, aceste persoane au fost drogate” înainte de a fi agresate, a explicat Buzbee. La petrecerile organizate de rapperul şi producătorul, cunoscut şi sub numele de Puff Daddy, P. Diddy sau Diddy, „când ţi se dădea o băutură şi dacă refuzai să o bei, erai dat afară”, a explicat el, relatând mărturia unei presupuse victime.

Unele dintre victime, care erau minore la momentul faptelor, erau foarte tinere, potrivit avocatului, care a dat exemplul unui băiat care avea nouă ani când a susţinut o audiţie pentru casa de discuri a lui P. Diddy, Bad Boy Records. „Această persoană a fost abuzată sexual, aparent de Sean Combs şi de alte câteva persoane de la studio, în schimbul promisiunii unui contract de înregistrare pentru el şi părinţii săi”, a detaliat el. O fată, în vârstă de 15 ani la momentul incidentului, susţine că a fost „violată” de artist la o petrecere unde a fost drogată, înainte ca „alte persoane să o violeze pe rând”.

Avocaţii au făcut apel şi la alţii să iasă în faţă. „Mă aştept ca prin acest proces să fie dezvăluite multe persoane puternice şi multe secrete”, a avertizat Buzbee.

Galerie foto

Top citite
01 (FILE) Sean 'Diddy' Combs hit with a wave of 120 new sexual assault allegations. A Texas-based attorney said hes representing more than 100 accusers in a series of new lawsuits hell file against Diddy. LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 26: American rapp
Mama lui Sean „Diddy” Combs, primele declarații despre acuzațiile care i se aduc fiului ei: „Pare un linșaj public!”
02 Justin Bieber/ Profimedia
Fanii lui Justin Bieber, îngrijorați după cea mai recentă apariție a artistului. Cântărețul a slăbit considerabil
03 bieber (3)
Apropiații, îngrijorați. Justin Bieber, tot mai distant după ce P. Diddy a fost arestat. El a apărut pe albumul recent al rapperului
04 Diddy copii
Sean "Diddy" Combs are 7 copii cu 4 femei și multe probleme cu legea. Cine sunt moștenitorii săi
05 Sean 'Diddy' Combs sighting in NYC
P. Diddy, arestat la New York. Rapperul american este acuzat de agresiuni sexuale
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut/ Profimedia
Hailey Bieber, prima apariție după ce a născut. L-a lăsat pe Justin acasă cu bebelușul și a ieșit la cină cu prietena ei, Kylie Jenner

La doar două săptămâni după ce a adus pe lume primul ei copil, Hailey Bieber a fost surprinsă pentru prima dată în public, în Los Angeles. Proaspăta mămică a ieșit la o cină relaxantă cu prietena sa apropiată, Kylie Jenner, în timp ce soțul ei, Justin Bieber, a rămas acasă pentru a avea grijă de fiul lor nou-născut, Jack Blues Bieber.

Justin Bieber și Hailey/ Profimedia
S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Cine i-a dat de gol: „La doar o zi distanță”

S-a aflat data de naștere a fiului lui Justin Bieber și al lui Hailey. Modelul Adwoa Aboah, care este o prietenă apropiată a cuplului, a dezvăluit accidental ziua în care s-a născut Jack Blues Bieber. Anunțul a venit ca o surpriză pentru fani, care au speculat intens asupra datei exacte de naștere a primului copil al cuplului celebru.

Justin Bieber on social media
Dezvăluiri despre Hailey și Justin Bieber după nașterea primului lor copil: „Sunt extrem de entuziasmați!”

Hailey și Justin Bieber sunt extrem de încântați de venirea pe lume a primului lor copil, Jack Blues. Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la People, aceștia se simt bine și sunt foarte fericiți.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Iulia Vântur, apariție de star bollywoodian, la Oscarurile indiene. În rochie amplă, împodobită cu bijuterii scumpe, a fost ca o zână
Iulia Vântur, apariție de star bollywoodian, la Oscarurile indiene. În rochie amplă, împodobită cu bijuterii scumpe, a fost ca o zână

Iulia Vântur, apariție de star bollywoodian, la Oscarurile indiene. În rochie amplă, împodobită cu bijuterii scumpe, a fost ca o zână

FILM NOW Jenna Fischer, Pam din
Jenna Fischer, Pam din "The Office", s-a luptat cu cancerul la sân: "Dacă mai așteptam 6 luni, lucrurile ar fi fost mult mai rele"

Jenna Fischer, Pam din "The Office", s-a luptat cu cancerul la sân: "Dacă mai așteptam 6 luni, lucrurile ar fi fost mult mai rele"

DIGI WORLD O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT În ce stare se află Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria
În ce stare se află Ion Țiriac, internat într-un spital din Austria
DIGI FM Leonard Doroftei, îndrăgostit de soția lui și după 30 de ani de căsnicie: “Dumnezeu mi-a trimis îngerul ăsta lângă mine”
Leonard Doroftei, îndrăgostit de soția lui și după 30 de ani de căsnicie: “Dumnezeu mi-a trimis îngerul ăsta lângă mine”
UTV Lisa Marie Presley dezvaluie ca Michael Jackson era „inca virgin” la 35 de ani
Lisa Marie Presley dezvaluie ca Michael Jackson era „inca virgin” la 35 de ani