Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU THEO ROSE - NU MA DUC LA CLUB (NEW PW)

Știri

Optimized by JPEGmini 3.14.2.84235 0xdf29c3c1

Credeai că Nicole Kidman are un stil ciudat de a aplauda? Stai să-l vezi pe al lui Antonio Banderas

Stilul de aplaudat al lui Nicole Kidman a devenit viral în 2017 în timpul galei de decernare a premiilor Oscar. Un alt actor celebru a atras atenția cu stilul său ciudat în care aplaudă. Este vorba de Antonio Banderas, iar momentul a fost surprins la premiile Emmy din acest an.

tom-cruise-top-gun-cool

Cher a vorbit în premieră despre povestea de dragoste dintre ea şi Tom Cruise

Cântăreaţa şi actriţa americană Cher a vorbit în premieră despre scânteia care a aprins pasiunea dintre ea şi Tom Cruise, cu care a avut o aventură în anii 1980, iar motivul apropierii dintre cei doi are legătură cu domeniul medical şi nu cu atracţia sexuală.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 80

A fost compusă o melodie despre pasiunea lui Leonardo DiCaprio pentru pantalonii scurţi

Pasiunea lui Leonardo DiCaprio pentru pantaloni scurţi cargo, pe care îi poartă în aproape orice ocazie, de peste un deceniu, a devenit subiectul unei melodii compuse de Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

becky-g-instagram

Pe Becky G o știi din clipul "Sin Pijama", dar iubitul ei este și mai hot. El a cucerit-o pe artistă

Becky G a dat lovitura în acest an cu hitul "Sin Pijama", al cărui clip se apropie de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Clipul hot a ajutat la aceste cifre.

pusti-ukulele-taipei

Puștiul ăsta a impresionat cu talentul său muzical. Toți cei din parc s-au oprit să-l asculte | VIDEO

Peste tot în lume găsești artiști stradali, care impresionează cu talentul lor. Unii o fac pentru a mai câștiga niște bani, alții din plăcere sau pentru a fi descoperiți și a-și face un nume în muzică.

2018 DIRECTV NOW Super Saturday Night Concert In Minneapolis - Jennifer Lopez Performance

Îi mai știi? Aceștia au fost iubiții lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nu a dus niciodată lipsă de admiratori. Totuși, în viața ei au fost o mulțime de bărbați, unii dintre ei adevărate staruri.

Sony Ericsson Open Day 11

Enrique Iglesias a făcut dezvăluiri în premieră despre Anna Kournikova. De ce nu se căsătorește cu ea

Enrique Iglesias a vorbit deschis despre relația cu fosta tenismenă, Anna Kournikova. Au o relație de 15 ani, dar nu se grăbesc să se căsătorească. Într-un interviu pentru un post TV, cântărețul explicat de ce?

Ultimele știri

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!