Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER SMILEY - CUM TE VAD EU (NEW PW)

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” de fiica lor i-a făcut să creadă cu adevărat că va divorța de Kanye West, iar mai apoi s-a răzgândit.

Căsnicia dintre rapper și arhitectă părea să fie pe butuci zilele trecute, când mai multe surse au dezvăluit că aceștia au petrecut timp departe unul de celălalt. De asemenea, un apropiat al Biancăi a dezvăluit, într-un material publicat de Daily Mail, că ea și-a anunțat părinții că are probleme în căsnicie.

Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, cei doi au părut să confirme că încă sunt împreună, afișându-se tandru în public la Tokyo, marți, ceea ce a generat multă confuzie pentru familia Biancăi.

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West și Bianca Censori, pozați în Japonia, după zvonul divorțului / Foto: Profimedia

Citește și: Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

„Părinții Biancăi au fost șocați de ceea ce au văzut, s-au simțit păcăliți pentru că Bianca le-a spus că este gata să-l părăsească”, a declarat sursa respectivă pentru Daily Mail.

„Nu înțeleg ce se întâmplă și consideră că este controlată”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Persoane apropiate arhitectei au declarat pentru sursa citată anterior că Bianca le spunea celor dragi că se „pregătește să-l părăsească” în timpul recentei sale vizite acasă, în Australia, dar sursa respectivă menționa că „există și o șansă să se împace din nou”.

Decizia radicală a Biancăi i-a îngrijorat și mai tare pe apropiații acesteia, ei temându-se de controlul pe care Kanye ar putea să-l exercite asupra arhitectei.

Citește și: Kim Kardashian i-a cerut să nu mai aibă ținute sumare în fața copiilor ei, dar Bianca Censori tot transparentă și decoltată apare

„Familia Biancăi este foarte confuză în acest moment. Sora ei a petrecut recent timp cu ea în Los Angeles și a văzut cât de disfuncțional este mariajul Biancăi. Când s-a întors acasă, le-a spus tuturor că nu mai suportă, iar apoi, dintr-odată, ea se întoarce în Japonia și este afectuoasă cu Kanye”, a precizat o a doua sursă.

„Ea continuă să se răzgândească și nimeni nu știe ce urmează. Dacă rapperul poate avea atât de mult control asupra ei încât ajunge să nu mai fie sinceră cu familia și prietenii ei, este înfricoșător”, a mai sus apropiatul respectiv. 

Bianca Censori și Kanye West, acuzați că fac orice pentru atenție

"Kanye și Bianca sunt responsabili pentru știrea că divorțează, întrucât asta le-au spus celor din jur", a spus o sursă. Și TMZ a raportat că muzicianul le-a spus prietenilor că nu mai vrea să fie cu Bianca și că își dorește să petreacă timp de unul singur în Japonia. 

Acum, oamenii din jurul lor spun că perechea a făcut asta pentru atenție. "Sunt conștienți că, făcând asta, vor crea vâlvă. El încearcă să-și promoveze noul album. Știu că oamenii s-au săturat de ei și că ținutele Biancăi nu mai sunt suficiente pentru a menține interesul asupra lor. Toată lumea a văzut-o dezbrăcată, nu mai e nimic nou de descoperit. Nimănui nu-i mai pasă. Așa că au creat câteva zvonuri că s-au despărțit și o joacă în această direcție, șterg conturile de pe rețelele sociale, petrec timp separat și bam, au revenit în atenția publicului. Prietenii ei cred că asta este pur și simplu patetic", a mai spus persoana citată de Daily Mail.

Citește și: Bianca Censori, vizită la părinți, fără Kanye West. Temerile familiei legate de influența lui: “O folosește ca pe un panou publicitar”

 

Galerie foto

 

 

 

 

 

 

 

Top citite
01 Kanye West și Bianca Censori
Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"
02 Marni Fall/Winter 2024 Fashion Show - Milan Fashion Week - Womenswear Fall/Winter 2024-2025
Kanye West și Bianca Censori s-ar fi „despărțit în urmă cu câteva săptămâni”. Ce le-a spus rapperul apropiaților săi
03 Kanye West/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo
04 Bianca Censori
Kim Kardashian i-a cerut să nu mai aibă ținute sumare în fața copiilor ei, dar Bianca Censori tot transparentă și decoltată apare
05 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Cum a reușit Kanye West să-i îngrijoreze din nou pe prietenii Biancăi Censori: „A expus-o unui risc inutil!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori wears a  see-through dress while on dinner date with Kanye
Bianca Censori, alături de mama ei și de cele două surori. Cum a apărut îmbrăcată de această dată pe străzile din Los Angeles

Bianca Censori a renunțat la ținutele indecente, în timpul vizitei familiei sale. Mama și cele două surori ale soției lui Kanye West au sosit de câteva zile în SUA.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Prietenii Biancăi Censori se tem că arhitecta a început să bea: „Este clar pentru toată lumea că e copleșită, niciodată nu a fost așa!”

Bianca Censori continuă să-și îngrijoreze prietenii, iar o sursă apropiată soției lui Kanye West a dezvăluit că aceștia se tem că arhitecta a început să consume alcool pentru a face față provocărilor din mariajul cu rapperul.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bianca Censori enjoys a solo shopping trip in a sheer-nude ensemble!
Bianca Censori nu se ferește să întoarcă privirile celor din jur. Soția lui Kanye West și-a etalat formele într-o rochie transparentă

Bianca Censori, soția lui Kanye West, a bifat o nouă apariție controversată, întrucât a purtat o ținută ce nu a lăsat loc imaginației.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Iulia Vântur, apariție de star bollywoodian, la Oscarurile indiene. În rochie amplă, împodobită cu bijuterii scumpe, a fost ca o zână
Iulia Vântur, apariție de star bollywoodian, la Oscarurile indiene. În rochie amplă, împodobită cu bijuterii scumpe, a fost ca o zână

Iulia Vântur, apariție de star bollywoodian, la Oscarurile indiene. În rochie amplă, împodobită cu bijuterii scumpe, a fost ca o zână

FILM NOW Jenna Fischer, Pam din
Jenna Fischer, Pam din "The Office", s-a luptat cu cancerul la sân: "Dacă mai așteptam 6 luni, lucrurile ar fi fost mult mai rele"

Jenna Fischer, Pam din "The Office", s-a luptat cu cancerul la sân: "Dacă mai așteptam 6 luni, lucrurile ar fi fost mult mai rele"

DIGI WORLD O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT S-a aflat cauza morții lui George Baldock, fotbalistul găsit fără suflare la 31 de ani
S-a aflat cauza morții lui George Baldock, fotbalistul găsit fără suflare la 31 de ani
DIGI FM Leonard Doroftei, îndrăgostit de soția lui și după 30 de ani de căsnicie: “Dumnezeu mi-a trimis îngerul ăsta lângă mine”
Leonard Doroftei, îndrăgostit de soția lui și după 30 de ani de căsnicie: “Dumnezeu mi-a trimis îngerul ăsta lângă mine”
UTV Lisa Marie Presley dezvaluie ca Michael Jackson era „inca virgin” la 35 de ani
Lisa Marie Presley dezvaluie ca Michael Jackson era „inca virgin” la 35 de ani