Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SNOOP DOGG - PQ TE VAS, DROP IT LIKE ITS HOT (NEW PW)

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Andra e hotărâtă să slăbească
Andra e hotărâtă să slăbească / Instagram

Despre kilogramele în plus ale Andrei s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum artista în vârstă de 38 de ani a dezvăluit care este motivul pentru care a apelat la nutriționist.

Dacă în urmă cu câteva luni aceasta recunoștea că are zece kilograme în plus, acum Andra a dezvăluit motivul pentru care a decis să slăbească și a apelat la ajutorul unui nutriționist.

andra (2)

Andra / Foto: Facebook

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: “Ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți din orice motiv”

„Nu e o dorință de a arăta bine, pentru că sigur că există asta, ca și femeie îmi doresc să arăt bine, să încap într-o rochie cu măsura mai mică, sunt dorințele astea. Dar în ceea ce mă privește, sănătatea este pe primul loc. Dacă sunt sănătoasă, pot să îmi duc la bun sfârșit toate proiectele”, a explicat ea.

Artista a mărturisit, de asemenea, că nu va ține diete stricte, însă va face mici schimbări în ceea ce privește regimul ei alimentar.

Citește și: Andra, apariție de divă la brațul soțului ei. Solista a îmbrăcat o ținută mulată și elegantă, iar Cătălin Măruță a completat-o perfect

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Am fost recent să vorbesc cu un nutriționist, care mi-a explicat că reeducarea alimentară înseamnă sănătate, nu diete stricte! Nu mă veți vedea numărând calorii, dar sigur mă veți vedea adoptând un stil de viață sănătos, perfect pentru ritmul alert în care îmi trăiesc fiecare zi”, a mai precizat cântăreața.

Andra recunoștea că e afectată de comentariile privind silueta ei

Greutatea a fost mereu un subiect sensibil pentru soția lui Cătălin Măruță, însă a încercat să aibă o atitudine pozitivă și chiar să facă glume pe tema asta. 

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, poze de cuplu de zeci de mii de like-uri: "Ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți din orice motiv"

„E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață. Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu. Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg. Nu îmi place să mă compar cu alte femei, cred că putem fi frumoase în multe feluri și este important să fim sănătoase și să avem grijă de noi. Așa că am lăsat de mult în urmă grijile legate de „ce o să zică lumea?”. În general, nu prea mă supăr dacă sunt întrebată despre diete: fie vorba între noi, cred că le-am și încercat pe toate, deci pot să ofer informații utile! ”, a declarat Andra într-un interviu pentru revista VIVA!, în urmă cu câteva luni. 

Galerie foto

Top citite
01 Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău/ Foto: Facebook
Andra și-a sărbătorit ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău: „Îți mulțumim că am devenit o familie!”
02 andra si catalin maruta (1)
Andra și Cătălin Măruță nu lasă iubirea să se stingă: "Ea e frumusețea mea". Imagini pline de tandrețe cu vedetele căsătorite de 16 ani
03 oana radu
Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț
04 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
05 andra
Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andra
Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”

Andra a fost mereu în centrul atenției, iar despre silueta ei s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Acum, însă, după nenumărate încercări de a slăbi, artista recunoaște că a renunțat la diete și se simte foarte bine în pielea ei.

Andra și Eva Măruță/ Foto: Instagram
Reacția Andrei după ce fiica ei de 8 ani, Eva Măruță, a fost intens criticată online: „Credeam că sunt pregătită pentru orice”

Eva Măruță a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce și-a făcut debutul în actorie în filmul „Tati Part-time”. Puștoaica în vârstă de doar opt ani a fost aspru criticată în mediul online, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță au gestionat cu greu valul de reacții negative.

Andra și Florin Piersic
Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: "Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun"

Andra a susținut spectacolul Tradițional 2 în Cluj, pe scena Sălii Polivalente. 10.000 de oameni au mers la concertul îndrăgitei soliste. Pe lângă surprizele muzicale pe care ea le-a pregătit, la rândul ei, și Andra a avut parte de o mare surpriză. Florin Piersic a urcat pe scenă și a lăsat-o fără cuvinte.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”
Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

Ce a descoperit o femeie despre soțul ei după zece ani de căsnicie și trei copii: „Mi s-a întors stomacul pe dos!”

FILM NOW Visul fanilor s-a împlinit. Sandra Bullock și Keanu Reeves, împreună pe aceeași scenă, la 30 de ani de la premiera filmului „Speed”
Visul fanilor s-a împlinit. Sandra Bullock și Keanu Reeves, împreună pe aceeași scenă, la 30 de ani de la premiera filmului „Speed”

Visul fanilor s-a împlinit. Sandra Bullock și Keanu Reeves, împreună pe aceeași scenă, la 30 de ani de la premiera filmului „Speed”

DIGI WORLD O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

DIGI ANIMAL WORLD Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”

DIGI LIFE Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an
DIGI SPORT N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată
N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată
DIGI FM Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de ani de relație și au doi copii
UTV Lisa Marie Presley a tinut in casa cadavrul fiului sau timp de 2 luni. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani
Lisa Marie Presley a tinut in casa cadavrul fiului sau timp de 2 luni. Benjamin s-a sinucis la 27 de ani