Bucuresti | 102,8FM LIZA de la 10 cu LIZA SABAU LILLY WOOD - 2014 - PRAYER IN C (ROBIN SCHULZ RADIO EDIT)

Știri

nicki-minaj-cardiB-header

Continuă războiul între Nicki Minaj și Cardi B. Nicki a vorbit despre bătaia de la petrecerea Harper's Bazaar

Disputa la distanță între Nicki Minaj și Cardi B s-a transformat într-o adevărată bătaie la petrecerea Harper's Bazaar din cadrul Săptămânii Modei de la New York.

selana-gomez-push-up-instagram

Wow! Selena Gomez și-a pus silicoane? Bustul Selenei a devenit proeminent

Selena Gomez a participat la Săptămâna Modei de la New York, iar acest lucru se vede din ținuta cu care a ieșit la restaurantul La Esquina din orașul care nu doarme niciodată.

mark-stam-impar

Aceasta este cea mai căutată piesă românească a momentului pe Shazam România

Mark Stam s-a lansat anul acesta pe piața muzicală cu o piesă scrisă și compusă chiar de el și cântată împreună cu Alina Eremia, „Doar noi”, iar acum se află la cel de-al doilea single, „Impar”.

Leonardo Dicaprio appears self-conscious when spotted shirtless in Malibu

Leonardo DiCaprio și-a mai pierdut din silueta de altădată. Imaginile noi cu el la plajă

Leonardo DiCaprio a înplinit pe 11 noiembrie 45 de ani. Celebrul actor și-a mai pierdut din silueta de altădată. Leonardo a fost surprins pe o plajă din Malibu alături de un prieten.

afis-pierde-vara-header

"Povestea unui pierde-vară", cea mai aşteptată comedie a toamnei, e din 21 septembrie în cinematografe

Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter și Crina Semciuc în rolurile principale! Mult umor, un bărbat la 40 de ani prins între atracția către tinere și posibilitatea unei relații mature și un București luminos. Sunt doar câteva dintre atributele comediei “Povestea unui pierde-vară”, regizată de Paul Negoescu.

mac-miller-alb-negru

Prima reacție a Arianei Grande după moartea fostului iubit. Ce fotografie a postat

Vestea morții rapperului Mac Miller a îndurerat lumea muzicală. Foarte mulți artiști au postat mesaje pe rețelele de socializare în care deplând dipariția artistului. Fostul iubit al Arianei Grande a murit în urma unei supradoze, vineri, 7 septembrie.

cardi-b-cucui- nicki-minaj-header

Nicki Minaj și Cardi B s-au luat la bătaie la Săptămâna Modei de la New York | VIDEO

Disputa de la distanță între Cardi B și Nicki Minaj s-a transformat într-una fizică la petrecerea organizată de revista Harper's Bazaar în cadrul Săptămânii Modei de la New York.

Ultimele știri

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!