Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER DUA LIPA - LOVE AGAIN

Știri

beyonce-instagram

Fotografie în premieră cu Beyonce postată de mama sa la aniversarea de 37 de ani

Pe 4 septembrie, Beyonce a împlinit 37 de ani, iar unul dintre cele mai frumoase cadouri l-a primit din partea mamei sale. Ea a postat pe Instagram o fotografie cu Beyonce de când avea doar patru luni.

Nico Rosberg and wife Vivian Sibold enjoying holiday in Formentera

A renunțat la Formula 1, dar se distrează la fel de mult. Imagini fierbinți cu fostul Campion Mondial

Nico Rosberg a surprins pe toată lumea cu anunțul retragerii sale din Formula 1, exact după sezonul când a devenit Campion Mondial. Nico a spus că vrea să stea mai mult cu familia și că există viață și după Formula 1.

inna-aplicatie-header

INNA are propria aplicație oficială unde poți descoperi conținut despre viața și cariera sa

INNA începe toamna în forță cu o surpriză pentru fanii ei. Artista lansează propria aplicație în care fanii săi pot fi la curent cu noutăți din viața și cariera ei, imagini video din turnee, videoclipuri oficiale, playlisturi digitale cu muzica ei, dar au și posibilitatea de a vorbi cu INNA în chat room-uri, dar și în chat privat.

EXCLUSIVE: Demi Lovato Is Seen For The First Time Following Her Single Sober That Has Many Questioning Her Sobriety In Barcelona

Decizie surprinzătoare luată de Demi Lovato în timp ce se afla în clinica de dezintoxicare

Demi Lovato trece prin schimbări majore după supradoza din luna iulie care a fost aproape s-o omoare. După ce a stat zece zile în centrul medical Cedars Sinai din Los Angeles, familia a decis s-o interneze pe Demi într-o clinica de dezintoxicare.

cardi-b-offset-header-instagram

Rapperul Offset, soțul lui Cardi B, și-a făcut un imens tatuaj pe față

Offset, unul dintre componenții trupei Migos, și-a completat coleția de tatuaje cu unul imens pe față. Soțul lui Cardi B și-a "bătut" pe mandibulă numele "Kulture".

randi-kalinka-morandi

Ce revenire! Trupa Morandi s-a întors cu single-ul "Kalinka" | VIDEO

Randi și Marius Moga s-au concentrat asupra proiectelor muzicale individuale, însă, în tot acest timp, au creat piese și pentru Morandi, proiectul care îi unește pe cei doi artiști și care le-a adus succesul în peste 16 țări.

elena-gheorghe-trabuc-clip-un-gram-de-suflet-instagram-header

WOW! Cum poate să arate Elena Gheorghe în noul clip "Un gram de suflet"

Elena Gheorghe a devenit mămică pentru a doua oară pe 15 iulie 2017, atunci când a născut o fetiță, pentru care a ales numele Nicole. Artista se află într-o formă de zile mari.

Ultimele știri

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!