Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE URS - PAMANTUL (NEW PW)

Știri

Selena Gomez. Foto: Profimedia

Selena Gomez, producător de film. Primele detalii despre pelicula comparată cu „Black Swan”, în care artista va și juca

Selena Gomez va produce filmul „Dollhouse”. De asemenea, artista în vârstă de 28 de ani va juca și rolul principal în filmul scris de Michael Paisley, încadrat la genul horror-thriller, potrivit Deadline.

Miranda Kerr, Katy Perry

Mesajul primit de Katy Perry de la fosta soție a lui Orlando Bloom, după ce a revenit la filmări la doar 6 săptămâni de când a născut. Fanii au reacționat imediat

Katy Perry a revenit în juriul „American Idol”, la doar șase săptămâni de la nașterea fiicei ei și a actorului Orlando Bloom, Daisy Dove, în august. Iar fosta soție a starului din „Stăpânul Inelelor” a avut doar cuvinte de laudă la adresa artistei, spre încântarea fanilor. 

mc gregor

Cum va arăta yachtul-bijuterie de 3 milioane de euro al lui Conor McGregor, fabricat în ediție limitată

Legenda UFC Conor McGregor și-a făcut un super cadou: luptătorul se mândrește acum cu un yacht de lux Lamborghini, în valoare de 3 milioane de euro. Deocamdată doar teoretic, pentru că practic acesta nu a fost fabricat :)

Demi Lovato are probleme cu fostul logodnic și a apelat la avocați: Nu vrea să mai aibă de-a face cu el

Demi Lovato are, se pare, probleme cu fostul logodnic Max Ehrich, spun surse apropiate artistei. Vedeta s-a despărțit de actorul din „Tânăr și Neliniștit” în septembrie, la două luni de la logodnă. 

Billie Eilish. Foto: Getty Images

Billie Eilish își surprinde fanii cu un nou look. Artista a renunțat la semnătura ei vestimentară, hainele supradimensionate

Billie Eilish a fost surprinsă de fotografi, în Los Angeles, într-o ținută casual, departe de stilul abordat de artistă. Vedeta de 18 ani a dorit să facă o schimbare și a renunțat pentru scurt timp la hainele supradimensioante cu care și-a obișnuit fanii.

gina pistol si smiley

Ce a apărut pe Facebook după ce Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor avea un copil. Fanii, în extaz: ”Dumnezeu v-a unit!”

Gina Pistol este în centrul atenției de când a dezvăluit că este însărcinată pentru prima oară. În plus, fanii susțin că radiază de fericire, iar acest lucru se vede din imaginile pe care le postează.

oana radu

“Sunt din ce în ce mai slabă!”. Cum arată Oana Radu după ce a slăbit de la 104 kg

Oana Radu a trecut prin schimbări dramatice în ultimii ani, însă în prezent pare mulțumită de felul în care arată. De la peste suta de kilograme a ajuns din nou la o siluetă de vis.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!