Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KUNGS - THIS GIRL

Știri

EXCLUSIVE: * PREMIUM RATES* Demi Lovato giggles in the back seat of a SUV with Bella Thorns Ex Mod Sun, The pair stopped at In-and-Out before heading to the market

Demi Lovato, surprinsă în compania unui nou bărbat, la doar o luna după ce și-a părăsit logodnicul

În urmă cu două luni, Demi Lovato părea cea mai îndrăgostită și fericită persoană din lume. Știrea cu logodna ei a făcut înconjurul lumii, așa că fanii au fost șocați să afle, luna trecută, că Demi l-a părăsit pe Max Ehrich, cântăreț și actor.

dwayne-the-rock-johnson

Imagini unice cu Dwayne Johnson. Cum arăta The Rock înainte de a deveni un star la Hollywood

Dwayne „The Rock” Johnson lucrează la seria „Young Rock”, o producție NBC inspirată de copilăria, dar și de adolescența sa aventuroasă și imprevizibilă. 

andreea banica 2

Andreea Bănică, irezistibil de senzuală la 42 de ani, după ce a născut doi copii. Artista i-a uimit pe fani: ”Cea mai frumoasă mămică!”

Andreea Bănică are 42 de ani, este mama a doi copii, însă se menține într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind ultimele imagini făcute publice.

selma blair (1)

Anul trecut mergea în cârje, acum pozează încrezătoare în costum de baie. Selma Blair, recuperare uimitoare

În 2018, Selma Blair primea un diagnostic crunt: ceea ce credea că e o problemă de sănătate minoră era, de fapt, o scleroză multiplă. De atunci, a fost o luptă continuă pentru vedetă și se pare că a ieșit învingătoare.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Adevărul despre logodna Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Artista a rupt tăcerea: ”Am simțit că e ultimul bărbat din viața mea!”

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a împlinit 18 ani, iar acum s-a aflat motivul pentru care artista și-a dorit să se logodească.

antonia sarcina

“Ești însărcinată?” Ce le-a răspuns Antonia fanilor! În ce ipostază seducătoare s-a filmat vedeta

Antonia a răspuns câtorva curiozități ale fanilor pe pagina sa de Instagram. Cum cel mai nou zvon este cel legat de o a patra sarcină, evident fanii au întrebat-o dacă este adevărat.

anna lesko

Anna Lesko, acoperită doar de o pernă. Imaginea a făcut ravagii pe Instagram: ”Nu-mi dau seama cum rezistă fotograful!”

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete din România și nu se teme deloc să-și afișeze trupul perfect sculptat.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!