Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THEO ROSE - NU MA DUC LA CLUB (NEW PW)

Știri

Madonna

Madonna și-a înfuriat fanii cu cea mai nouă apariție: „Îmi pare rău pentru ea. Ce și-a putut face la față!”

Madonna este schimbată radical în cele mai noi imagini pe care artista în vârstă de 62 de ani le-a publicat pe Instagram, iar fanii au criticat-o îndelung.

alexandra stan aparitie

Alexandra Stan, apariție senzuală într-un costum minuscul. Fanii au reacționat imediat: ”Nu se putea să nu apară așa!”

Alexandra Stan este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și se pare că aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala trupul perfect sculptat.

antonia loredana1

“Pentru un moment am crezut că ești Antonia!” Loredana, într-o apariție care i-a intrigat pe fani

Loredana Groza nu încetează să își uimească fanii cu look-ul său mereu fresh, reinventat. Cântăreața arată spectaculos, iar fanii i-au făcut o mulțime de complimente.

Demi Lovato. Foto: Getty Images

Demi Lovato, într-un selfie fără filtre sau editări: Aceasta sunt eu! Imaginea a strâns peste 4 milioane de like-uri

Demi Lovato este mai mândră ca niciodată de corpul ei. Artista în vârstă de 28 de ani a dezvăluit că recuperarea în urma tulburărilor de alimentație are rezultatele dorite.

Mark Stam

Mark Stam lansează ”Pașii”, continuarea poveștii din ”Lasă-mă” | OFFICIAL VIDEO

Mark Stam revine cu ”Pașii”, partea a doua a poveștii pe care a împărtășit-o cu fanii în single-ul ”Lasă-mă”, cu videoclip oficial intens cu imagini cu artistul așa cum nu a mai fost văzut până acum.

Irina Rimes

Irina Rimes lansează „Your Love”, un featuring cu Cris Cab

Irina Rimes surprinde cu o apariție incendiară și cu o piesă diferită de stilul cu care și-a obișnuit fanii. Artista lansează Your Love, în colaborare cu artistul american Cris Cab, o melodie îndrăzneață, prin intermediul căreia a ieșit complet din zona sa de confort, dar care i se potrivește perfect.

Will Smith

Pasiunea secretă a lui Will Smith. Cât valorează „bijuteriile” aflate în garajul starului din „Bad Boys”

Will Smith este pasionat de mașinile de lux și îți poți da seama de asta imediat ce vezi „bijuteriile” pe care le conduce. Are peste 10 astfel de  autoturisme în garajul său. 

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!