Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM POST MALONE - CHEMICAL (NEW PW)

Știri

andreea balan operatie

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost operată de urgență. Ce imagine a postat pe Instagram: ”Sunt sub tratament!”

Andreea Bălan trece prin momente delicate, întrucât a ajuns din nou pe patul de spital și a fost operată de urgență. După mai multe zile de absență în mediul online, ea a făcut publică o imagine de pe patul de spital.

inna operatii estetice

Inna, adevărul despre operațiile estetice. Cântăreața a răspuns la întrebarea care a făcut vâlvă printre ani: ”Este o surpriză!”

Inna s-a lansat în muzică în urmă cu mai bine de 12 ani, iar de atunci artista este de nerecunoscut, ea impresionându-și fanii cu un trup perfect sculptat. Mai mult de atât, acum, cântăreața a căpătat încredere în ea și a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-ar fi făcut.

ANDRA SI MARUTA

Andra: “Cătălin nu a crezut în relația noastră, am umblat după el o grămadă”. Cum i s-a părut Măruță la primele întâlniri

Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre primele lor întâlniri într-un live pe pagina de Instagram a UTV. Cântăreața a dezvăluit că actualul ei soț nu a crezut în relația lor. “Mama, ce puștoaică! Credeam că vrea toată ziua în cluburi și discoteci”, a spus și Măruță despre Andra.

tarkan 1

Cum arată Tarkan la 48 de ani, cântărețul turc cu ochi albaștri care făcea furori în urmă cu 20 de ani

Tarkan este unul dintre puținii artiști europeni care au reușit să aibă succes pe plan intrenational fără să cânte în engleză. În anii ’90, cântărețul turc făcea senzație în topurile din întreaga lume cu "Şımarık" sau Kiss Kiss.

jorge si sotia ramona 11211a

Soția lui Jorge, spectaculos de atrăgătoare: e cu 9 ani mai mare ca el, dar nu își arată vârsta. Ce i-a transmis artistul de ziua ei

Jorge, 38 de ani, și-a găsit liniștea în brațele celei de-a doua soții și pare mai fericit la niciodată. Artistul este căsătorit de 7 ani cu Ramona, iar împreună au un băiețel. Fiecare dintre cei doi mai are câte un copil dintr-o căsnicie anterioară.

latoya jackson

Cum arată la 64 de ani LaToya Jackson, “oaia neagră” din familia Jackson. A suferit o viață de umilințe

La fel de talentată ca și ceilalți membri ai familiei Jackson, Latoya Jackson ar fi putut avea ocazia să își întreacă fratele Michael în celebritate. Însă niște alegeri greșite în viață i-au distrus cariera și reputația.

anna lesko

Anna Lesko, mai lipsită de inhibiții ca niciodată. Imaginile postate pe TikTok au făcut furori: ”Te miști bine!”

Nu trece o zi fără ca Anna Lesko să-și surprindă fanii cu imagini care mai de care mai inedite, iar astăzi cântăreața a făcut public un videoclip în care apare îmbrăcată într-un costum sexy.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!